Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συλλήψεις σε Σκιάθο Ν. Ιωνία και Βόλο
Συλλήψεις σε Σκιάθο Ν. Ιωνία και Βόλο

Συλλήψεις σε Σκιάθο Ν. Ιωνία και Βόλο

Μί 33χρονη Κινέζ  συνελήφθη χθες 03/06/ στις   19:30, στις ,  από αστυνομικούς του Α.Τ. Σκιάθου , να προσφέρει σε λουόμενους, υπηρεσίες μαλάξεων «μασάζ», επ' αμοιβή, χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη από τον Νόμο άδεια.

Συνελήφθη με και μπαλτά 

Κατά τις βραδινές ώρες της 03/06/ στην Ν. Ιωνία Μαγνησίας, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ συνελήφθη  51χρονος  για της Νομοθεσίας Περί Όπλων-ΚΑΤΟΧΗ, καθώς έπειτα από επεισόδιο σε κατάστημα στην Ν. Ιωνία Μαγνησίας κατελήφθη να φέρει ένα συνολικού μήκους 23 εκατοστών, με μήκος λάμας 12,3 εκατοστών και ένα μπαλτά συνολικού μήκους 45 εκατοστών.

Συνελήφθη για ηχορύπανση 

Eπίσης  χθες  στις 23:45 , στο πλαίσιο ελέγχου καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου, συνελήφθη  35χρονος  ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος  υγειονομικού ενδιαφέροντος  «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ»,  που βρίσκεται στην περιοχή Παλαιά Βόλου, ιδιοκτησίας εταιρείας με νόμιμο εκπρόσωπο αλλοδαπό υπήκοο Βουλγαρίας 31 ετών.

Ο  35χρονος κατελήφθη  να έχει θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, συνδεδεμένο με ενισχυτή και ηχεία, αναπαράγοντας μουσική και κατά τη διενεργηθείσα ηχομέτρηση με ειδική ηλεκτρονική συσκευή ηχομέτρου διαπιστώθηκε η μέγιστη επαναλαμβανόμενη ηχοστάθμη να είναι  87  db αντί της μέγιστης επιτρεπόμενης επαναλαμβανομένης ηχοστάθμης των 80  db, ήτοι κατά της Α5/3010/85 Υγειονομικής Διάταξης σε συνδυασμό με την Υ1γ/Γ.Π./οικ. 47829 Υπουργική Απόφαση και με αρ.43 του Ν.4025/2011, ως τροποπ. με αρ. 58 Ν. 4075/2012. (Β) Δράστης-Νόμιμος εκπρόσωπος, αναζητείται να συλληφθεί εντός ορίων αυτοφώρου.

Εξιχνίαση απάτης μέσω Η/Υ

Από το Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα ου εξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης μέσω υπολογιστή σε βάρος   άνδρα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο γυναικών.
Ειδικότερα, την 10-10-2021, άγνωστο άτομο, προσποιούμενος τον αγοραστή προϊόντων που πουλούσε  άνδρας μέσω ιστοσελίδας, κατόρθωσε να εκμαιεύσει με τη μέθοδο phishing στοιχεία τραπεζικής κάρτας του παθόντος,
αποκτώντας έτσι πλήρη πρόσβαση στον λογαριασμό του.
Όπως διαπιστώθηκε, μεταφέρθηκε από το λογαριασμό του παθόντος το χρηματικό ποσό των -2.300- ευρώ σε λογαριασμό με δικαιούχο την πρώτη δράστιδα και το χρηματικό ποσό των – 2.600- ευρώ, σε λογαριασμό με δικαιούχο τη
δεύτερη.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση