Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συλλήψεις Ρομά στο Αλιβέρι Ν.Ιωνίας
Συλλήψεις Ρομά στο Αλιβέρι Ν.Ιωνίας

Συλλήψεις Ρομά στο Αλιβέρι Ν.Ιωνίας

 Επτά συλλήψεις Ρομά έγινν σήμερ  στο .Ιωνίας , στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης  της Διεύθυνσης Αστυνομίας .
Από αστυνομικούς της Ασφάλειας συνελήφθη 46χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου με ποινή ς 10 μηνών για πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια.
Επίσης από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας συνελήφθη 67χρονη, καθώς σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 36 φυσίγγια.
Τέλος από αστυνομικούς της Τροχαίας,  συνελήφθησαν πέντε άτομα – τέσσερις  δικυκλιστές 41, 45, 68 ετών  και μια 39χρονη καθώς κι ένας 46χρονος οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, καθώς στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.
 Οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα
Επίσης χωρίς δίπλωμα συνελήφθησαν να οδηγούν δύο άτομα  από αστυνομικούς του Α.Τ. Β. Πηλίου και Σκιάθου.
Συγκεκριμένα , από αστυνομικούς του Α.Τ. Β.Πηλίου, συνελήφθη 22χρονος καθώς κατελήφθη να οδηγεί χωρίς δίπλωμα, ενώ από αστυνομικούς του Α.Τ. Σκιάθου, συνελήφθη 66χρονη να οδηγεί δίκυκλο επίσης χωρίς δίπλωμα.
Επιπλέον, από αστυνομικούς του , συνελήφθησαν τέσσερις Αλβανοί ηλικίας 23, 26, 37 και 24 ετών καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος τους θα κινηθεί διαδικασία διοικητικής ς, ενώ από αστυνομικούς του , κατελήφθη 31χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές να επαιτεί στο του Βόλου.
"Αλιεύοντας" την είδηση