Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συλλήψεις και πρόστιμα στη Μαγνησία
Συλλήψεις και πρόστιμα στη Μαγνησία

Συλλήψεις και πρόστιμα στη Μαγνησία

Κατά τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα 18/09/2021 , στο Βόλο, από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου, στο πλαίσιο εξόρμησης για τον έλεγχο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, συνελήφθη  29χρονος, καθόσον κατελήφθη ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ-ΚΑΦΕΝΕΙΟ» ιδιοκτησίας εταιρείας με νόμιμο εκπρόσωπο  37χρονο και να εξυπηρετεί πέραν των άλλων καθήμενων πελατών τουλάχιστον εξήντα (60) όρθιους πελάτες.

Σε βάρος του 29χρονου, επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των δύο (2.000) χιλιάδων ευρώ καθώς επίσης και η αναστολή λειτουργίας του ως άνω καταστήματος για επτά (7) ημερολογιακές ημέρες, ενώ αναζητείται και ο 37χρονος.

Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ Βόλου.

Επίσης ένας 36χρονος συνελήφθη χθες κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της 17/09/2021, στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας, από Αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου, καθόσον κατελήφθη να έχει διοργανώσει εκδήλωση στην οικία του, έχοντας θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα μεγάλης ισχύος με ηχείο, εκπέμποντας μουσική σε δυνατή ένταση, με αποτέλεσμα να διαταράσσει την κοινή ησυχία των περιοίκων.

Το ηχείο κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης αδικήματος.

Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ Βόλου.

Τέλος  κατά τις απογευματινές ώρες της 17/09/2021, στο Βελεστίνο, από αστυνομικούς του Α.Τ Ρήγα Φεραίου συνελήφθη  42χρονος, καθόσον κατελήφθη να οδηγεί ΙΧΕ ιδιοκτησίας του και να στερείται της απαιτούμενης Άδειας Ικανότητας Οδήγησης από την αρμόδια Αρχή,  ενώ του επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των εκατό (100) ευρώ.

Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ Ρήγα Φεραίου.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση