Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Συλλήψεις και πρόστιμα σε καφέ μπαρ λόγω covid19
Συλλήψεις και πρόστιμα σε καφέ μπαρ λόγω covid19

Συλλήψεις και πρόστιμα σε καφέ μπαρ λόγω covid19

Ένας 34χρονος συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο του Βόλου, από αστυνομικούς του Βόλου, στο πλαίσιο δράσεων για την καταπολέμηση διάδοσης του νέου κορωναϊού Covid-19.

Ο 34χρονος κατελήφθη να λειτουργεί ως προσωρινά υπεύθυνος «ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ», ιδιοκτησίας εταιρείας με νόμιμο εκπρόσωπο αλλοδαπό υπήκοο ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ 30 ετών και να εξυπηρετεί πέραν των καθήμενων πελατών, τουλάχιστον τριάντα εννέα (39) όρθια άτομα.

Σε βάρος του 34χρονου, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο των δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ καθώς επίσης και η του ως άνω καταστήματος για δεκαπέντε (15) ημέρες, ενώ αναζητείται και ο έτερος δράστης.

Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ Βόλου.

Επίσης σήμερα κατά τις πρώτες πρωινές ώρες στο του Βόλου, από αστυνομικούς του Βόλου, συνελήφθη 42χρονος, καθόσον κατελήφθη να λειτουργεί ως προσωρινά υπεύθυνος «ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ», ιδιοκτησίας εταιρείας με νόμιμο εκπρόσωπο αλλοδαπό υπήκοο ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ 30 ετών και να μην τηρεί τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ των τραπεζοκαθισμάτων, ενώ στον ενδιάμεσο χώρο αυτών υπήρχαν καθίσματα με καθήμενους πελάτες με να παρατηρείται συνωστισμός.

Σε βάρος του 42χρονου, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο των δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ καθώς επίσης και η του ως άνω καταστήματος για δεκαπέντε (15) ημέρες, ενώ αναζητείται και ο έτερος δράστης.

Προανάκριση ενεργείται από το .

Συνελήφθησαν χθες βράδυ από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Βόλου δύο άτομα, 42 ετών_άνδρας & 27 ετών_.

Οι δύο τους κατελήφθησαν πεζοί στο κέντρο του Βόλου , ο μεν 42χρονος να κατέχει σαράντα τέσσερα (44) τυποποιημένα χάπια με την εμπορική ονομασία «HIPNOSEDON» του 1 mg έκαστο ενώ η δε 27χρονη (8) τυποποιημένα χάπια με την εμπορική ονομασία «STEDON» των 10 mg έκαστο, στερούμενοι αμφότεροι της απαραίτητης ιατρικής συνταγής

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

α Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την παράταση υποβολής αιτήσεων στο #κτηματολόγιο #κτηματολόγιο - https://t.co/pfaP3bJH7X -

  • Πήρε πιστοποιητικό από την ΕΕΑ η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου1937 - https://t.co/dp9rCldPn4 -

  • #ΓΣΒΗΝΙΚΗ - https://t.co/BtayFpxZcm -

"Αλιεύοντας" την είδηση