Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συλλήψεις και πρόστιμα σε καφέ μπαρ λόγω covid19
Συλλήψεις και πρόστιμα σε καφέ μπαρ λόγω covid19

Συλλήψεις και πρόστιμα σε καφέ μπαρ λόγω covid19

Ένας 34χρονος συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερ στο κέντρο του Βόλου, από στυνομικούς του Α.Τ. Βόλου, στο πλαίσιο δράσεων για την καταπολέμηση διάδοσης του νέου κορωναϊού Covid-19.

Ο 34χρονος κατελήφθη να λειτουργεί ως προσωρινά υπεύθυνος κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ», ιδιοκτησίας εταιρείας με νόμιμο εκπρόσωπο αλλοδαπό υπήκοο ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ 30 ετών και να εξυπηρετεί πέραν των καθήμενων πελατών, τουλάχιστον τριάντα εννέα (39) όρθια άτομα.

Σε βάρος του 34χρονου, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο των δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ καθώς επίσης και η αναστολή του ως άνω καταστήματος για δεκαπέντε (15) ημέρες, ενώ αναζητείται και ο έτερος δράστης.

Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ Βόλου.

Επίσης σήμερα κατά τις πρώτες πρωινές ώρες στο κέντρο του Βόλου, από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου, συνελήφθη 42χρονος, καθόσον κατελήφθη να λειτουργεί ως προσωρινά υπεύθυνος κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ», ιδιοκτησίας εταιρείας με νόμιμο εκπρόσωπο αλλοδαπό υπήκοο ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ 30 ετών και να μην τηρεί τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ των τραπεζοκαθισμάτων, ενώ στον ενδιάμεσο χώρο αυτών υπήρχαν καθίσματα με καθήμενους πελάτες με αποτέλεσμα να παρατηρείται συνωστισμός.

Σε βάρος του 42χρονου, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο των δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ καθώς επίσης και η αναστολή του ως άνω καταστήματος για δεκαπέντε (15) ημέρες, ενώ αναζητείται και ο έτερος δράστης.

Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Βόλου.

Συνελήφθησαν χθες βράδυ από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Βόλου δύο άτομα, 42 ετών_άνδρας & 27 ετών_γυναίκα.

Οι δύο τους κατελήφθησαν πεζοί στο κέντρο του Βόλου , ο μεν 42χρονος να κατέχει σαράντα τέσσερα (44) τυποποιημένα ναρκωτικά χάπια με την εμπορική ονομασία «HIPNOSEDON» του 1 mg έκαστο ενώ η δε 27χρονη (8) τυποποιημένα ναρκωτικά χάπια με την εμπορική ονομασία «STEDON» των 10 mg έκαστο, στερούμενοι αμφότεροι της απαραίτητης ιατρικής συνταγής

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

α Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τις πύλες του άνοιξε για το κοινό το Μουσείο Τύπου της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε #ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ #ΜουσείοΤύπου - https://t.co/LQTb610vuR -

  • Υπηρεσιακός Υπουργός Ναυτιλίας ο Θοδωρής Κλιάρης #ΘοδωρήςΚλιάρης… - https://t.co/W249U9T2lW -

  • Προχωρούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου Καλών Νερών-Πινακάτες (Άγιος Αθανάσιος) - https://t.co/Ewu8BwoRxD… -

"Αλιεύοντας" την είδηση