Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συλλήψεις για υπεξαίρεση, διατάραξη κοινής ησυχίας και ναρκωτικά
Συλλήψεις για υπεξαίρεση, διατάραξη κοινής ησυχίας και ναρκωτικά

Συλλήψεις για υπεξαίρεση, διατάραξη κοινής ησυχίας και ναρκωτικά

Ένας 64χρονος συνελήφθη κατά τις πρωινές ώρες της 03/02/2023, στη , από αστυνομικούς της Υ.Α. , διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Απόφαση Μονομελούς Πλημ/κείου Τρικάλων,  με την οποία καταδικάσθηκε σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών, για την πράξη της ς.

Επίσης τις μεσημβρινές ώρες   στο Βόλο, από αστυνομικούς του Βόλου συνελήφθησαν 46χρονος, ημεδαπός 59χρονος και αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας 47 ετών, διότι κατελήφθησαν έπειτα από τηλεφωνική καταγγελία στο R/T 100, να εκτελούν οικοδομικές εργασίες σε νεοαναγειρόμενη οικοδομή παράγοντας θόρυβο με αποτέλεσμα να διαταράσσουν τη κοινή ησυχία των περιοίκων.

Προανάκριση ενεργείται από το Βόλου.

Τέλος τι; απογευματινές ώρες της 03/02/2023, στη , από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε./Υ.Α. Βόλου συνελήφθη 24χρονος, διότι σε γενόμενο έλεγχο κατελήφθη να κατέχει μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία περιέχουσα ποσότητα κοκαΐνης, μικτού βάρους (0,18 γρ.) περίπου.

Προανάκριση ενεργείται από το Τ.Δ.Ν. Βόλου.

Απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων 

Απαγορεύεται η  κυκλοφορία παντός είδος βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους, που υπερβαίνει τους 3,5 τόνους, στο τμήμα του Κύριου Έργου Παραχώρησης (ΚΕΠ), ήτοι από τη Χ/Θ 242+079 (Ράχες) έως τη Χ/Θ 321+580 (όρια Ν. ς – Ν. Λάρισας) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ, για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας προς τον σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων λόγω επικείμενων καιρικών φαινομένων, με στόχο τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας και ασφάλειας, την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας, τη μείωση των κυκλοφοριακών προβλημάτων καθώς και την πρόβλεψη
τροχαίων ατυχημάτων.

Η απαγόρευση ισχύει από σήμερα 04-02-2023 (Σάββατο) και ώρα 20.00 και μέχρι την ύφεση των δυσμενών καιρικών φαινόμενων και την εξομάλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων.
Διευκρινίζεται ότι η υποχρέωση εφοδιασμού της ανωτέρω κατηγορίας οχημάτων με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, όταν κινούνται στο λοιπό του της Π. Ενότητας ς, είναι ανεξάρτητη από την κυκλοφορία τους στο ως άνω .
Την τήρηση των διατάξεων της  απόφασης για όλα τα λοιπά οχήματα που κινούνται στο ανωτέρω δίκτυο καθ' όλη τη διάρκεια της απαγόρευσης.
 Τις παραπάνω απόφασης απαγόρευσης κυκλοφορίας εξαιρούνται:
α) Τα οχήματα οδικής βοήθειας
β) Τα φορτηγά αυτοκίνητα που μεταφέρουν αλάτι
γ) Τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης (ΕΚΑΒ, Π.Υ.)

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση