Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συλλήψεις για μικροποσότητα κάνναβης
Συλλήψεις  για μικροποσότητα κάνναβης

Συλλήψεις για μικροποσότητα κάνναβης

Για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης , συνελήφθησαν δύο άντρες χθες το απόγευμα, σε Βόλο και Ν. Ιωνία από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών.
Χθες το απόγευμα συνελήφθη 57χρονος Έλληνας στη Ν. Ιωνία, οδηγός Ε. να έχει στην κατοχή του 30 ναρκωτικά χάπια lexotanil και μία μικροποσότητα χασίς βάρους 1,25 γρ.
Επίσης χθες το απόγευμα στο Βόλο, συνελήφθη 34χρονος Πακιστανός να κινείται πεζός και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία μικροποσότητα χασίς βάρους 1,84 γρ.
Δώδεκα στη Μαγνησία
Δώδεκα βεβαιώθηκαν χθες στη Μαγνησία.
Επιβλήθηκαν επτά σε οδηγούς για μη χρήση μάσκας καθώς επίσης, ένα πρόστιμο σε πεζό και τέσσερα σε οδηγούς για .

Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπών κυψελών με τα σμήνη μελισσών τους στη Σκιάθο

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου περιπτώσεις κλοπών κυψελών με τα σμήνη μελισσών τους, που διαπράχθηκαν στη Σκιάθο.

Συνελήφθη την 12-03-2021 το μεσημέρι στη Σκιάθο, ένα άτομο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε για παράβαση της ς περί ζωοκλοπής, διότι, όπως προέκυψε, το πρωί της 11-03-2021 αφαίρεσε από υπαίθριο χώρο μία κυψέλη, μετά του σμήνους μελισσών της, ιδιοκτησίας ημεδαπού.

Επιπλέον, από τη μέχρι τ αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο δράστης, κατά το χρονικό διάστημα από τον Φεβρουάριο του 2020 έως τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, αφαίρεσε ακόμη -6- κυψέλες, με τα αντίστοιχα σμήνη μελισσών τους, εκ των οποίων τα -2- ιδιοκτησίας του ανωτέρω και τα άλλα -4-, συνιδιοκτησίας έτερων ημεδαπών.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου συνεχίζεται η έρευνα, ενώ η σχηματισθείσα θα υποβληθεί στον  εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση