Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Tηλεφωνήματα απάτης για δήθεν τροχαία
Tηλεφωνήματα απάτης για δήθεν τροχαία

Tηλεφωνήματα απάτης για δήθεν τροχαία

Νέες πόπειρες πάτης για δήθεν εμπλοκή ατόμων σε τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν χθες στο Βόλο.

Στην πρώτη περίπτωση η κλήση έγινε σε εμπορική επιχείρηση – καφέ του Βόλου όπου αποπειράθηκε να εξαπατήσει τηλεφωνικά την υπάλληλο, ενώ στη δεύτερη περίπτωση η κλήση έγινε σε οικία και στο τηλέφωνο απάντησε ο πατέρας της οικογένειας.

Συγκεκριμένα γυναίκα τηλεφώνησε προσποιούμενη ότι είναι αναστατωμένη πως κάτι συνέβη σε μέλος της οικογένειας και στη συνέχεια το ακουστικό πήρε άγνωστος άνδρας – που εμφανίστηκε ως δήθεν για να μιλήσει.

Και στις δύο περιπτώσεις οι προσπάθειες των δραστών να εξαπατήσουν έπεσαν στο …κενό.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, συμβουλεύει τους πολίτες όταν δέχονται τέτοια τηλεφωνήματα, να κλείνουν άμεσα τη γραμμή και να επικοινωνούν με τα πρόσωπα που επικαλούνται οι δράστες ότι έχουν εμπλακεί σε τροχαίο και να ενημερώνουν άμεσα την Αστυνομία.

Συλλήψεις για κάνναβη

Από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Μπαγκλαντές ηλικίας 28 και 31 ετών, καθώς κατελήφθησαν να διαθέτουν προς πώληση 900 αξεσουάρ τηλεφώνων.

Σε βάρος τους επιβλήθηκε 200 ευρώ διοικητικό πρόστιμο και τα προϊόντα καταστράφηκαν.

Συλλήψεις για μικροποσότητα 

Για κατοχή χασίς συνελήφθησαν δύο άντρες χθες, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ και της αντίστοιχα.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, συνελήφθη 36χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε βάρους 1,93γρ., ενώ από αστυνομικούς της συνελήφθη 52χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε βάρους 2,22γρ.

στο λιμάνι του Βόλου με ναρκωτικά

Για του Νόμου περί ναρκωτικών συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι 39χρονη, από λιμενικούς της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου.

Η 39χρονη γυναίκα, κατόπιν ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στον επιβατικό λιμένα Βόλου, εντοπίστηκε να κατέχει εντός χειραποσκευής της τρεις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 84,1γρ.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η ποσότητα ναρκωτικής ουσίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση