Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συλλήψεις για χάπια και ηρωίνη
Συλλήψεις για χάπια και ηρωίνη

Συλλήψεις για χάπια και ηρωίνη

Ένς 42χρονος Βολιώτης συνελήφθη  χθες; στις  19:30 ώρ   στην Ν. Ιωνία, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του ,  διότι σε  αστυνομικό έλεγχο, κατελήφθη να έχει στην κατοχή του, πενήντα (50) τυποποιημένα ναρκωτικά δισκία διαφόρων εμπορικών ονομασιών, στερούμενος της απαραίτητης ιατρικής συνταγής.

Στη συνέχεια σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής αρχής από αστυνομικούς του Τ.Δ.Ν. της  Υ.Α. , ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν εκατόν πέντε (105) τυποποιημένα ναρκωτικά δισκία, για τα οποία επίσης στερούνταν της απαραίτητης ιατρικής συνταγής.

Ο δράστης με την σε βάρος του σχηματισθείσα θα οδηγηθεί ενώπιον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Προανάκριση ενεργείται από Τ.Δ.Ν./Υ.Α. Βόλου.

Επίσης  στις 23:00 στην Ν. Ιωνία, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Βόλου, συνελήφθη 47χρονος, διότι σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, κατελήφθη να έχει στην κατοχή του ποσότητα ηρωίνης σε αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, μικτού βάρους (0,96 γρ.) περίπου.

Ο δράστης με την σε βάρος του σχηματισθείσα θα οδηγηθεί ενώπιον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Σύλληψη για κλοπή στη Σκιάθο

χθες (05-08-2022) το μεσημέρι στη Σκιάθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου, μία Ελληνίδα, διότι, όπως προέκυψε, εντόπισε σε στάση λεωφορείου και αφαίρεσε σακίδιο αλλοδαπού, το οποίο περιείχε ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών, το χρηματικό ποσό των -600- , καθώς και διάφορα άλλα προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και το χρηματικό ποσό κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη νόμιμη δικαιούχο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση