Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συλλήψεις για αφορολόγητα τσιγάρα – ναρκωτικά χάπια και χασίς
Συλλήψεις για αφορολόγητα τσιγάρα – ναρκωτικά χάπια και χασίς

Συλλήψεις για αφορολόγητα τσιγάρα – ναρκωτικά χάπια και χασίς

Δύο άτομα συνελήφθησαν σήμερα σε Αλμυρό και Νέα Αγχίαλο για λαθρεμπορία καπνού και του Νόμου περί ναρκωτικών.

Από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού, συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι ένας 41χρονος, καθώς στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκε 40 πακέτα τσιγάρων χωρίς την ένσημη φορολόγησης, τα οποία θα αποσταλούν στο Τελωνείο για τον υπολογισμό των διαφυγόντων δασμών.

Επίσης, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, συνελήφθη το πρωί 41χρονος στην Νέα  Αγχίαλο, καθώς κατελήφθη να κατέχει 21 zanax, 23 υπνοστεντόν, τέσσερα αυτοσχέδια  τσιγάρα συνολικού βάρους 4,89 γρ. και μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με σπόρους κάνναβης βάρους 9,9 γρ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Καταδικάστηκαν για και κλοπή

Καταδικαστικές αποφάσεις, εκκρεμούσαν σε βάρος δύο ατόμων που συνελήφθησαν σήμερα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Συγκεκριμένα , συνελήφθη 63χρονος καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Βόλου, με φυλάκισης τριών ετών για κατ' εξακολούθηση, ενώ συνελήφθη κι ένας 51χρονος σε βάρος του οποίου, εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου ς, με φυλάκισης τεσσάρων μηνών για κλοπή.

Τέλος, από αστυνομικούς του Α.Τ. Ρ.Φεραίου συνελήφθη 56χρονος Αλβανός και από αστυνομικούς της Ασφάλειας Βόλου συνελήφθη στη Ν.Ιωνία 24χρονος ομοεθνής του καθώς βρίσκονταν και σε βάρος τους θα κινηθεί διαδικασία διοικητικής απέλασης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση