Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συλλήψεις έξι ατόμων για διωκτικά έγγραφα
Συλλήψεις έξι ατόμων για διωκτικά έγγραφα

Συλλήψεις έξι ατόμων για διωκτικά έγγραφα

Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, έξι άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν:

• Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 42χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα ς του  Ανακριτή Πειραιά για συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, καθώς και διακεκριμένες περιπτώσεις διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

• Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 45χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης Ρουμανικών Αρχών, για το αδίκημα της μη καταβολής διατροφής τέκνου.

• Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 46χρονος, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας για ληστεία, με ποινή ς τριών ετών.

• Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 36χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, με ποινή ς τριών ετών.

• Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μία 56χρονη, διότι σε βάρος της εκκρεμεί ένταλμα ς της Ανακρίτριας Βόλου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

• Από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, ένας 21χρονος, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας για το αδίκημα της ς, με ποινή κάθειρξης έξι ετών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Είχε στο όχημά του ποσότητες ναρκωτικών

Για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών συνελήφθη 43χρονος χθες το βράδυ στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του κόμβου Αλμυρού, από αστυνομικούς της .

O 43χρονος κατελήφθη να έχει μέσα στο όχημά του τέσσερις συσκευασίες κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) βάρους 9,03 γρ., δύο συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης βάρος 6,59 γρ.  και ένα γυάλινο δοχείο με υπολείμματα κοκαΐνης.

Ο οδηγός είχε κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, ενώ προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Αλμυρού.

Οδηγός μετέφερε παράνομα πέντε Πακιστανούς

Για παράνομη διακίνηση μεταναστών συνελήφθη χθες στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος του κόμβου Αλμυρού, ένας 49χρονος από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ.

Σε έλεγχο που έγινε από τους αστυνομικούς, εντοπίστηκε να μεταφέρει με το του πέντε Πακιστανούς, δύο 16χρονους, έναν 23χρονο, έναν 26χρονο κι έναν 30χρονο με κατεύθυνη προς Β. .

Σε βάρος των αλλοδαπών θα κινηθεί διαδικασία διοικητικής απέλασης, ενώ ο οδηγός του ταξί θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση