Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συλλήψεις αλλοδαπών σε Αλμυρό και Πήλιο
Συλλήψεις αλλοδαπών σε Αλμυρό και Πήλιο

Συλλήψεις αλλοδαπών σε Αλμυρό και Πήλιο

Κυκλοφορούσαν με πλαστά έγγραφα και συνελήφθησαν δύο συνελήφθησαν από αστυνομικούς της στο Βόλο.
Ειδικότερα, συνελήφθησαν χθες ένας 31χρονος υπήκοος ς κι ένας 25χρονος Σομαλός καθώς σε γενόμενο έλεγχο, επέδειξαν παραποιημένα ταξιδιωτικά έγραφα και πλαστογραφημένα πιστοποιητικά.
Επίσης, από αστυνομικούς του , συνελήφθη 53χρονος, καθώς κατελήφθη να οδηγεί στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ από αστυνομικούς του Α.Τ. Ν.Πηλίου, συνελήφθη 53χρονος Αλβανός καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος του θα κινηθεί διαδικασία διοικητικής απέλασης.
 Καταδικάστηκαν για παράβαση του
Εν τω μεταξύ, καταδικαστικές αποφάσεις εκκρεμούσαν σε βάρος δύο ατόμων, που συνελήφθησαν χθες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας .
Συγκεκριμένα , συνελήφθη 25χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική του Πταισματοδικείου με ποινή κράτησης πέντε ημερών, χρηματική ποινή 80 ευρώ και δικαστικά έξοδα 50 ευρώ για παράβαση του , ενώ από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας, συνελήφθη 51χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση επίσης από το Πταισματοδικείο Βόλου με ποινή κράτησης πέντε ημερών, χρηματική ποινή 100 ευρώ και δικαστικά έξοδα 50 ευρώ για τον ίδιο λόγο.
Διέφυγαν από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων
Δύο ανήλικοι ηλικίας 14 και 16 ετών, συνελήφθησαν χθες το βράδυ από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.
Οι δύο νεαροί έφυγαν από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων χθες στις 5.30 το απόγευμα και λίγες ώρες αργότερα, λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ, συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς έξω από το Ίδρυμα.
Τέλος, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, συνελήφθη 23χρονος χθες το βράδυ στο Βόλο, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία μικροποσότητα χασίς βάρους 1,7 γρ.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση