Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συμπλοκή και μηνύσεις για περιουσιακές διαφορές
Συμπλοκή και μηνύσεις για περιουσιακές διαφορές

Συμπλοκή και μηνύσεις για περιουσιακές διαφορές

ια περιουσιακές διαφορές συνεπλάκησαν τρία άτομα ηλικίας 33, 57 και 23 ετών στον Αλμυρό και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αλμυρού.

Ο 33χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς μετά από μήνυση του 57χρονου και του 23χρονου γιου του, ότι ο 33χρονος τους επιτέθηκε με μαχαίρι για περιουσιακές διαφορές που είχαν μεταξύ τους, προκαλώντας τους σωματικές βλάβες.

Απο την πλευρά του ο 33χρονος υπέβαλε μήνυση σε βάρος των δύο άλλων ανδρών ότι του προκάλεσαν ελαφρές σωματικές βλάβες.

Προανάκριση διενεργεί το Αλμυρού.

Αποφυλακίστηκαν και συνελήφθησαν

Το μέτρο της διοικητικής ς εκκρεμούσε σε βάρος τριών αλλοδαπών, οι οποίοι αποφυλακίστηκαν αλλά συνελήφθησαν εκ νέου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Ειδικότερα συνελήφθησαν ένας 61χρονος , ένας 19χρονος Τούρκος κι ένας 22χρονος Αλβανός.

Οι τρεις αλλοδαποί κρατούμενοι αποφυλακίστηκαν αλλά συνελήφθησαν εκ νέου καθώς εκκρεμούσε σε βάρος τους το μέτρο της διοικητικής απέλασης.

Kατείχε ναρκωτικά χάπια

Συνελήφθη, χθες (09-08-) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της ς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μηλεών, ένας 41χρονος, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν επτά ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Επίσης συνελήφθη, χθες (09-08-) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 21χρονος , υπήκοος Λαϊκής ς του Κονγκό, δυνάμει Βουλεύματος Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση