Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Στον Βόλο η Τιμία Κάρα του Αγίου Ραφαήλ
Στον Βόλο η Τιμία Κάρα του Αγίου Ραφαήλ

Στον Βόλο η Τιμία Κάρα του Αγίου Ραφαήλ

Την Τιμί και χαριτόβρυτο Κάρα του Αγίου Ενδόξου νεοφανούς Μάρτυρος Ραφαήλ θα φιλοξενήσει η πόλη του Βόλου από την Τρίτη 10 έως το Σάββατο 21/11, στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου.

Το εσπέρας της Τρίτης 10 Νοεμβρίου, στις 6, στα Προπύλαια του Ιερού Ναού ο Μητροπολίτης κ. , ο Ιερός Κλήρος, οι Άρχοντες και ο περιούσιος Λαός του Θεού, θα υποδεχθούν την Τιμία Κάρα του Αγίου Ραφαήλ, που θα την συνοδεύει από την Αγιοτόκο Νήσο της ς ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως ς, Ερεσού & Πλωμαρίου π. Ιάκωβος.

Στη συνέχεια, θα ψαλεί σύντομη δέηση και θα τελεσθεί Πανηγυρικός Αρχιερατικός ς, χοροστατούντος του Μητροπολίτου κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Καθ' όλη τη διάρκεια της δεκαήμερης παραμονής της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ραφαήλ στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, θα τελείται καθημερινά το πρωί η Θεία Λειτουργία, το μεσημέρι η Ιερά Παράκληση του Αγίου και το απόγευμα ο ς.

Το λατρευτικό θα περιλαμβάνει την τέλεση Ιεράς Αγρυπνίας το βράδυ της Πέμπτης 12ης/11 και του Μυστηρίου του Ιερού Ευχελαίου και της Ακολουθίας των Χαιρετισμών του Αγίου.

Η Τιμία Κάρα του Αγίου Ραφαήλ θα αναχωρήσει το Σάββατο 21/11, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.

ια τη διευκόλυνση των πιστών ο Αναλήψεως του Χριστού Βόλου θα παραμένει ανοικτός από τις 7.30 το πρωί έως τη 1.00 το μεσημέρι και από τις 4.00 το απόγευμα έως τις 9.30 το βράδυ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση