Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Στον εισαγγελέα οι φερόμενοι ως δολοφόνοι του εστιάτορα στην Ύδρα
Στον εισαγγελέα οι φερόμενοι ως δολοφόνοι του εστιάτορα στην Ύδρα

Στον εισαγγελέα οι φερόμενοι ως δολοφόνοι του εστιάτορα στην Ύδρα

Το κουβάρι της νθρωποκτονίς του 67χρονου εστιάτορα από την Ύδρα, ξετυλίγεται σιγά – σιγά, αφού οι έρευνες της αστυνομίας έχουν αρχίσει να αποδίδουν καρπούς.

Την Τρίτη, επτά συλληφθέντες πέρασαν το γραφείο του εισαγγελέα. Αμφότεροι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία.

Στο του θύματος βρέθηκαν τα δαχτυλικά αποτυπώματα των δύο εκ των πέντε πρώτων συλληφθέντων, ενώ έξω από το που διέμενε ο 67χρονος βρέθηκε και το dna ενός τρίτου από τους εωργιανούς που έχουν προσαχθεί. Παράλληλα, οι Αρχές πραγματοποίησαν άρση τηλεφωνικού απορρήτου, διαπιστώνοντας πως οι συλληφθέντες είχαν τηλεφωνικές επικοινωνίες τόσο πριν το φονικό, όσο και μετά από αυτό.

Οι πέντε από τους συλληφθέντες είναι αυτοί που επιβιβάστηκαν σε θαλάσσιο και ήθελαν να φτάσουν στην , οι άλλοι δύο εντοπίστηκαν στην του λιμανιού της Ύδρας την ώρα που περίμεναν να επιβιβαστούν κι αυτοί σε για να φύγουν από το νησί με άγνωστο προορισμό.

Τέλος, να σημειωθεί ότι συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό του ζευγαριού που δούλευε για το θύμα και πρόλαβε να διαφύγει από την Ύδρα, έχοντας τα στην κατοχή του.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση