Στον Εισαγγελέα αύριο ο 54χρονος που απείλησε ελεγκτές στην Αγριά
Στον Εισαγγελέα θα οδηγηθεί εκ νέου αύριο νωρίς το πρωί ο 54χρονος που συνελήφθη χθες το βράδυ στην Αγριά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, για απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ο 54χρονος οδηγήθηκε σήμερα στις 7 το απόγευμα στον Εισαγγελέα και θα οδηγηθεί εκ νέου αύριο, ενώ οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι σε βαθμό πλημμελήματος.
Αναζητείται 55χρονος που δεν επέστρεψε το παιδί
Στα όρια του αυτοφώρου αναζητείται 55χρονος μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η 33χρονη πρώην σύντροφός του.
Η 33χρονη κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 55χρονου, τον οποίο κατηγορεί ότι δεν επέστρεψε το παιδί ως όφειλε.
Επίσης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, συνελήφθη ένας 48χρονος καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Πταισματοδικείου Βόλου με ποινή κράτησης πέντε ημερών για παράβαση του ΚΟΚ.
Οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα
Επίσης για οδήγηση χωρίς δίπλωμα συνελήφθησαν δύο άτομα από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας και του Α.Τ. Β. Πηλίου αντίστοιχα.
Συγκεκριμένα, από αστυνομικούς της Τροχαίας Βόλου συνελήφθη 41χρονη και από αστυνομικούς του Β. Πηλίου συνελήφθη 45χρονος,καθώς κατελήφθησαν να οδηγούν δίκυκλα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.
Τέλος από αστυνομικούς του Α.Τ. Σκιάθου, συνελήφθη 36χρονος καθώς κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. όχημα, υπό την επήρεια μέθης.