Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Στοιχημάτιζαν παράνομα σε καφετέρια
Στοιχημάτιζαν παράνομα  σε καφετέρια

Στοιχημάτιζαν παράνομα σε καφετέρια

Για παράβαση του Νόμου περί παιγνίων συνελήφθησαν δύο άτομα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, σε καφετέρια της πόλης, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο, η ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια κι ο γιός της.

Σε έλεγχο των αστυνομικών κατελήφθη ένας 34χρονος υπεύθυνος καφετέριας ιδιοκτησίας 81χρονης καθώς με τον 55χρονο γιο της διεξήγαγαν παρέχοντας απο από ξένες εταιρείες που ήταν υψηλότερες από αυτές στο ελληνικό .

Επίσης συνελήφθη κι ένας 50χρονος παίχτης ο οποίος συμμετείχε στα στοιχήματα.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν ένα πλήρες σύστημα υπολογιστή και 19 χειρόγραφα σημειώματα με στοιχεία.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα, ενώ αναζητούνται στα όρια του αυτοφώρου, η 81χρονη ιδιοκτήτρια κι ο 55χρονος γιος της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου για την καταπολέμηση της διεξς παράνομων τυχερών παιγνίων, συνελήφθη (27-09-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, δύο έλληνες, ηλικίας 34 και 50 ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε κατάστημα (καφετέρια), ιδιοκτησίας 81χρονης διαπιστώθηκε ότι ο 34χρονος, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος μαζί με έναν 55χρονο , συγγενικό πρόσωπο της ιδιοκτήτριας, διενεργούσαν στοίχημα σχετικά με την εξέλιξη και την τελική έκβαση ποδοσφαιρικών αγώνων, παρέχοντας απο αλλοδαπής εταιρίας στοιχήματος, οι οποίες είναι υψηλότερες από αυτές του νομίμου δελτίου στοιχήματος του Ο.Π.Α.Π., υποκαθιστώντας με τον τρόπο αυτό τα νομίμως λειτουργούντα πρακτορεία του.

Επιπλέον, στο κατάστημα κατελήφθη ένας ακόμη 50χρονος, πελάτης του καταστήματος, να συμμετέχει σε στοιχηματισμό, έχοντας παραδώσει το χρηματικό ποσό των (5) ευρώ στον προσωρινά υπεύθυνο.

Από το εσωτερικό του καταστήματος και την κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν συνολικά:
• το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό,
• ένα πλήρες σύστημα ηλεκτρονικού υπολογιστή,
• (19) χειρόγραφα σημειώματα, όπου εμφαίνονται χρηματικά ποσά, κωδικοί των αγώνων και ονόματα παικτών, καθώς και
• ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ αναζητούνται ο 55χρονος και η 81χρονη ιδιοκτήτρια.

Προανάκριση διενεργεί η .

Σε Αλβανοί

Δύο Αλβανοί συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου. Ειδικότερα, οι δύο συλληφθέντες ηλικίας 32 και 25 ετών στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος του θα κινηθεί διαδικασία διοικητικής ς.

Τέλος από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου κατελήφθη 31χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές να επαιτεί.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση