Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Στη φυλακή που αποφυλακίστηκαν επέστρεψαν
Στη φυλακή που αποφυλακίστηκαν επέστρεψαν

Στη φυλακή που αποφυλακίστηκαν επέστρεψαν

Δεν πρόλβν να αποφυλακιστούν και ξαναμπήκαν στη φυλακή δύο αλλοδαποί, που σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδίκες από Δικαστήρια της Αθήνας.

Πρόκειται για έναν 28χρονο Αλβανό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθήνας με ποινή ς εννέα ετών και 11μηνών για κλοπές από κοινού και κατ' εξακολούθηση.

Σε βάρος ενός 28χρονου υπηκόου Μπαγκλαντές εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Αθήνας για διακίνηση ναρκωτικών και λαθρεμπορία και σε βάρος ενός 31χρονου συμπατριώτη του απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθήνας με ποινή ς ετών και 9 μηνών για αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών κατ' εξακολούθηση.

Οι δύο οδηγήθηκαν ξανά στη φυλακή και ο 28χρονος από το Μπαγκλαντές θα οδηγηθεί στον ανακριτή Αθήνας.

Επίσης, αστυ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου συνέλαβαν έναν 53χρονο Έλληνα, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, με ποινή φυλάκισης 18 μηνών και 1.000 € , για παράβαση του νόμου περί επιταγών.

Τέλος, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας συνελήφθη ένας 37χρονος από την , διότι δεν είχε ταξιδιωτικά έγγραφα και θα κινηθεί η διαδικασία απέλασής του.

Οδηγούσαν μεθυσμένοι στην Σκιάθο

Εν τω μεταξύ, δύο άτομα συνέλαβαν σήμερα αστυ στη Σκιάθο, διότι οδηγούσαν δίκυκλα υπό την επήρεια ς.

Πρόκειται για έναν 23χρονο Έλληνα, που στο αίμα του βρέθηκεποσοστό αλκοόλ 0,85% και έναν 41χρονο Αλβανό, με ποσοστό αλκοόλ στο αίμα 0,71‰.

Τέλος, σε τροχονομικούς ελέγχους που έγιναν σήμερα, συνελήφθησαν πέντε οδηγοί δικύκλων από το Τμήμα Τροχαίας Βόλου και δύο από το Α.Τ. Σκιάθου, για οδήγηση χωρίς .

"Αλιεύοντας" την είδηση