Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Στη φυλακή Πακιστανός
Στη φυλακή Πακιστανός

Στη φυλακή Πακιστανός

Στη φυλακή οδηγείται 41χρονος Πακιστανός που συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ για παράβαση της νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Όπως διαπιστώθηκε από έλεγχο που του έγινε, ο αλλοδαπός διέθετε προς πώληση 40 πακέτα τσιγάρων που ήταν λαθραία. Από την έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας με φυλάκιση έξι μηνών για υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια και απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης με φυλάκιση έξι μηνών για εμπορικής δραστηριότητας εκτός καταστήματος.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, αλλά ορίστηκε τακτική δικάσιμος σε βάρος του, καθώς δεν είχε πάει έγγραφο από το Τελωνείο για τον υπολογισμό των διαφυγόντων δασμών, αλλά κρατείται στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και θα φυλακιστεί, με βάση τις δύο καταδικαστικές αποφάσεις.

Επίσης, από αστυνομικούς της ομάδας ΙΑΣ συνελήφθη ένας , διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μια 0,19 γραμ.

Εντοπίστηκαν οι δράστες επίθεσης με μολότοφ στον Όμιλο Φιλάθλων Νίκης

Εντοπίστηκαν και ταυτοποιήθηκαν οι δύο δράστες της επίθεσης με μολότοφ στα γραφεία του Ομίλου Φιλάθλων της Νίκης , στην οδό Μαιάνδρου, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου.

Οι δύο δράστες αποδέχτηκαν την πράξη τους, δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση ΑΣσφάλειας Βόλου για παράβαση των Νόμων περί εκρηκτικών υλών, εμπρησμού και αθλητισμού, ενώ έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές.

Να σημειωθεί ότι στα γραφεία του Ομίλου Φιλάθλων, βρίσκονταν εκείνη την περίπου 4 – 5 άτομα. Κάποια στιγμή πέρασε Ε. όχημα και οι δύο δράστες ηλικίας 27 και 22 ετών, πέταξαν ένα μπουκάλι – γυάλινο με βενζίνη χωρίς φιτίλι, το οποίο έσπασε χωρίς να κάνει ανάφλεξη.

Επίσης, πέταξαν ακόμη ένα μπουκάλι πλαστικό επίσης με βενζίνη χωρίς φιτίλι το οποίο έκανε ανάφλεξη έσκασε στο πεζοδρόμιο χωρίς να προκαλέσει ζημιές στα γραφεία του ομίλου.

Προσποιούνταν τον πρώην τοξικομανή για να πουλήσει

Για απόπειρα ς συνελήφθη 36χρονος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου. Ειδικότερα, ο άνδρας μετέβη σε δημόσια υπηρεσία και προσποιούμενος μέλος συλλόγου πρώην τοξικομανών, αποπειράθηκε να πουλήσει στους υπαλλήλους εκκλησιαστικές εικόνες και κεριά, για δήθεν οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά εκκλησιαστικές εικόνες και έξι αρωματικά κεριά.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Μερακλώθηκε και πυροβολούσε στον αέρα

Τέλος, για παράβαση του Νόμου περί Όπλων κι άσκοπους πυροβολισμούς, συνελήφθη 32χρονος από αστυνομικούς του Βόλου.

Ο νεαρός συνελήφθη από τους αστυνομικούς πυροβόλησε άσκοπα με καραμπίνα που κατείχε νόμιμα.

Στην κατοχή του νεαρού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε και 13 φισίγγια.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση