Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Στη δημοσιότητα στοιχεία Αλβανού παιδόφιλου
Στη δημοσιότητα στοιχεία Αλβανού παιδόφιλου

Στη δημοσιότητα στοιχεία Αλβανού παιδόφιλου

Δίνονται στη , έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι 55χρονου που συνελήφθη την (16.09.) στη Ρόδο, καθώς και η ασκηθείσα σε βάρος του για τις πράξεις της αποπλάνησης παιδιών που δεν συμπλήρωσαν τα 12, που συμπλήρωσαν τα 12 έτη αλλά όχι τα 14, που συμπλήρωσαν τα 14 αλλά όχι τα 15 κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια με παθόντες που δεν συμπλήρωσαν τα 14 έτη και που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, όχι όμως τα 18  κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση και της ασέλγειας ανηλίκου με αμοιβή με παθούσα που δεν συμπλήρωσε τα 10 έτη και συμπλήρωσε τα 10 έτη, όχι όμως και τα 15 κατ΄εξακολούθηση.

Πρόκειται για τον:

(επ) SENKA (ον) SULO του IBRAIM και της FERIDE, γεν. 1963 στην Αλβανία.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 24310-63022 και 24310-63023 του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εγκαινιάστηκετο νέο ειδικό Κέντρο Ημέρας Διασύνδεσης της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτζχάϊμερ και συγγενών διαταραχ… - https://t.co/FZfN0C0UXk -

  • Αντικατάσταση παλαιών υδρομετρητών με νέα «έξυπνα υδρόμετρα» στον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/91ijCbd0RW… -

  • Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «#Αγγλικά στο #Νηπιαγωγείο: Προς μια Πολυγλωσσική Εκπαίδευση» - https://t.co/7re6IZCmGM… -

"Αλιεύοντας" την είδηση