Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Σκύλος βγήκε από μαντρί και δάγκωσε γυναίκα στο Πουρί
Σκύλος βγήκε από μαντρί και δάγκωσε γυναίκα στο Πουρί

Σκύλος βγήκε από μαντρί και δάγκωσε γυναίκα στο Πουρί

 Σκύλος βγήκε από μαντρί και δάγκωσε στο Πουρί  και ο 46χρονος ιδιοκτήτητς του συνελήφθη χθες το βράδυ από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού ς για πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια .
Ο 46χρονος έχει ποιμνιοστάσιο στο Πουρί και χθες το πρωί καθώς άνοιξε την πόρτα, βγήκε ο σκύλος έξω , ο ιδιοκτήτης του δεν τον πρόλαβε κι ο σκύλος δάγκωσε μία  48χρονη στην αριστερή γάμπα.
Η γυναίκα πήγε  με δικό της όχημα στο , όπου αφού της παρασχέθηκαν οι στη συνέχεια αποχώρησε.
Η48χρονη κατέθεσε μήνυση κι ο 46χρονος συνελήφθη.
Οδηγούσε μεθυσμένος
Εν τω μεταξύ, υπό την εντοπίστηκε να οδηγεί 37χρονος τα ξημερώματα στην οδό ς στο Βόλο συνελήφθη από αστυνομικούς της Τροχαίας .
Ο 37χρονος οδηγούσε  Ι.Χ.Ε. υπό την , καθώς σε που υπεβλήθη, εντοπίστηκε συγκέντρωση αλκοόλ στο αίμα το 1,76mg/dL στην πρώτη μέτρηση και 1,70mg/dL στη δεύτερη μέτρηση.
Επίσης, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ συνελήφθη 30χρονος χθες στις 11.00 το βράδυ στο Βόλο , στην κατοχή του οποίου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ποσότητα ηρωίνης βάρους 0,4γρ. , ενώ από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ συνελήφθη την ίδια περίπου ώρα στο Βόλο 25χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3,53 γρ. ακατέργαστης κάνναβης κι ένας πλαστικός τρίφτης.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση