Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη νεαρός άνδρας στον Αμπελώνα Λάρισας για απάτη
Συνελήφθη νεαρός  άνδρας  στον Αμπελώνα Λάρισας για απάτη

Συνελήφθη νεαρός άνδρας στον Αμπελώνα Λάρισας για απάτη

Συνελήφθη, χθες 20-05-2015 το απόγευμα στον Αμπελώνα Λάρισας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 24χρονος Λαρισαίος, κατηγορούμενος για τα της ς και της παραβίασης της νομοθεσίας περί ραδιοσταθμών.

Επιπλέον, αναζητείται για να συλληφθεί, εντός των ορίων του αυτοφώρου, μία ακόμη, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, συνεργός του στο αδίκημα της ς.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, άγνωστη γυναίκα τηλεφώνησε στον 46χρονο Λαρισαίο, που διατηρεί κατάστημα στον Αμπελώνα Λάρισας και του συστήθηκε ως ιατρός που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην ίδια περιοχή.

Στη συνέχεια, αφού προφασίστηκε ψευδή γεγονότα ως αληθή, επιχείρησε να τον εξαπατήσει και να του αποσπάσει το χρηματικό των 1.700 ευρώ, το οποίο θα παρέδιδε ο 46χρονος σε συγγενικό της πρόσωπο.

Λίγη αργότερα, μετέβη στο κατάστημα ο 24χρονος, ο οποίος συστήθηκε ως συγγενικό πρόσωπο της άγνωστης γυναίκας και παρέλαβε το συμφωνηθέν χρηματικό , ενώ την ίδια στιγμή επενέβησαν οι αστυ και τον συνέλαβαν.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Δ.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο (ταξί) του 24χρονου, με το οποίο μετέβη στο ανωτέρω κατάστημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο και ένας φορητός ασύρματος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Αναζητούνται δύο άτομα για ληστεία σε βάρος τσοπάνη

Εν τω μεταξυ, σε εξέλιξη οι των αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής ατόμων, τα οποία χθες 20-05-2015 το βράδυ σε αγροτική περιοχή της Λάρισας, προσέγγισαν 58χρονο, ο οποίος έβοσκε τα πρόβατά του και με την απειλή χρήσης σωματικής βίας, του απέσπασαν μικρό χρηματικό ποσό.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση