Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη αλβανός στο Βόλο για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα
Συνελήφθη αλβανός στο Βόλο  για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη αλβανός στο Βόλο για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη σήμερα (23-03-2016) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 39χρονος Αλβανός, κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Μετά από κατάλληλη αξιο στοιχείων για κατοχή και εμπορία αφορολόγητων καπνικών προϊόντων από το δράστη, οι εντόπισαν τον 39χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε συσκευασίες με αφορολόγητο καπνό, συνολικού βάρους (2.560) γραμμαρίων.

Η κατασχεθείσα τητα καπνού θα αποσταλεί στο Τελωνείο Βόλου για τον προσδιορισμό αναλογούντων φόρων και δασμών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η .


Εξιχνίαση ς περιπτερά στον Αλμυρό

Εν τω μεταξύ, εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού η ληστεία σε βάρος 61χρονου, που έλαβε χώρα χθες (22-03-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες στον Αλμυρό Μαγνησίας.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη ως δράστης από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας 23χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για ληστεία, ενώ αναζητείται ο άγνωστος μέχρι στιγμής συνεργός του.

Ειδικότερα, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες ο 23χρονος μαζί με τον άγνωστο συνεργό του, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες, μετέβησαν σε περίπτερο, όπου με την άσκηση σωματικής ς σε βάρος του 61χρονου ιδιοκτήτη, αφαίρεσαν από το ταμείο μικρό χρηματικό . Στη συνέχεια, οι διέφυγαν πεζοί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά από διενέργεια συντονισμένων αναζητήσεων και κατάλληλη αξιο στοιχείων οι εντόπισαν σήμερα το μεσημέρι στην πόλη τον 23χρονο και τον συνέλαβαν.

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού του.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση