Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη αλβανός στο Βόλο για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα
Συνελήφθη αλβανός στο Βόλο  για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη αλβανός στο Βόλο για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη σήμερα (23-03-2016) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας , ένας 39χρονος Αλβανός, κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για κατοχή και εμπορία αφορολόγητων καπνικών προϊόντων από το δράστη, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 39χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε συσκευασίες με καπνό, συνολικού βάρους (2.560) γραμμαρίων.

Η κατασχεθείσα ποσότητα καπνού θα αποσταλεί στο Τελωνείο για τον προσδιορισμό αναλογούντων φόρων και δασμών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.


Εξιχνίαση ληστείας περιπτερά στον

Εν τω μεταξύ, εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού η ληστεία σε βάρος 61χρονου, που έλαβε χώρα χθες (22-03-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες στον .

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη ως δράστης από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας 23χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε , κακουργηματικού χαρακτήρα, για ληστεία, ενώ αναζητείται ο άγνωστος μέχρι στιγμής συνεργός του.

Ειδικότερα, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες ο 23χρονος μαζί με τον άγνωστο συνεργό του, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες, μετέβησαν σε περίπτερο, όπου με την σωματικής βίας σε βάρος του 61χρονου ιδιοκτήτη, αφαίρεσαν από το ταμείο μικρό χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια, οι διέφυγαν πεζοί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά από διενέργεια συντονισμένων αναζητήσεων και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων οι αστυνομικοί εντόπισαν σήμερα το μεσημέρι στην πόλη τον 23χρονο και τον συνέλαβαν.

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του , θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού του.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση