Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνάντηση περιφερειάρχη Θεσσαλίας με γενικό αστυνομικό διευθυντή Θεσσαλίας
Συνάντηση περιφερειάρχη Θεσσαλίας με γενικό αστυνομικό διευθυντή Θεσσαλίας

Συνάντηση περιφερειάρχη Θεσσαλίας με γενικό αστυνομικό διευθυντή Θεσσαλίας

Ζητήματα κοινής ς στην κατεύθυνση της ασφάλειας του πολίτη αποτέλεσαν το αντικείμενο συνάντησης μεταξύ του περιφερειάρχη ς Κώστα Αγοραστού και του γενικού αστυνομικού διευθυντή ς, υποστράτηγου Δημητρίου Κοτσιάφτη.

«Μέσω του στηρίξαμε με 1,9 εκατ. Ευρώ την Τροχαία της Θεσσαλίας, εκσυγχρονίσαμε τον εξοπλισμό της σε μια προσπάθεια αναβάθμισης του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη. Ο στόλος της Τροχαίας, λόγω της εκτεταμένης χρήσης των οχημάτων αλλά και της παλαιότητας του εξοπλισμού χρειαζόταν ανανέωση για να μπορεί να παρέχει ασφαλείς συνθήκες διακίνησης στο της Θεσσαλίας. Με τα αυτά στοχεύσαμε στην ποιοτική και ποσοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών με θετικά αποτελέσματα στην οδική ασφάλεια και τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων. Παράλληλα συζητήσαμε για θέματα κοινής ς στην κατεύθυνση διασφάλισης του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη που αποτελεί ύψιστο καθήκον» τόνισε ο .

Όπως έγινε γνωστό μέσω του υπήρξε προμήθεια για την Τροχαίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας:
– 25 οχήματα 4×4
– 4 οχήματα διερεύνησης τροχαίων ατυχημάτων τύπου «van»
– 25 αστυνομικά οχήματα
– 10
– 20 αλκοολόμετρων

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκαν οι ενδεχόμενες προϋποθέσεις για την προμήθεια και νέου εξοπλισμού από το ΕΣΑΠ 2014-2020.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση