Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συλλήψεις για καταδικαστική απόφαση
Συλλήψεις για καταδικαστική απόφαση

Συλλήψεις για καταδικαστική απόφαση

Καταδικαστική απόφαση κι ένταλμα σύλληψης εκκρεμούσε σε βάρος 38χρονου και 58χρονου αντίστοιχα οι οποίοι συνελήφθησαν σήμερα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και του Α.Τ. ς αντίστοιχα.

Ειδικότερα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου συνελήφθη 38χρονος καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης ενός έτους για ενδοοικογενεική βία και σωματική , ενώ από αστυνομικούς του Α.Τ. ς συνελήφθη 58χρονος καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Βόλου για ναρκωτικά.

Σύλληψη 25χρονης για

Για συνελήφθη 25χρονη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών. Ειδικότερα στην κατοχή της 25χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε μία τητα βάρους 0,23γρ. Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία τητα ηρωίνης βάρους 3,21γρ., μία βάρους 0,6γρ., ενάμιση ναρκωτικό χάπι και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Επιπλέον από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ συνελήφθη 28χρονος Αλός καθώς στερούνταν νομίμων εγγράφων, ενώ από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού συνελήφθη 57χρονος καθώς δεν είχε ανανεώσει την άδεια του δίκανου όπλου που κατείχε.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση