Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συλλήψεις για καταδικαστική απόφαση
Συλλήψεις για καταδικαστική απόφαση

Συλλήψεις για καταδικαστική απόφαση

Κτδικαστική απόφαση κι ένταλμα σύλληψης εκκρεμούσε σε βάρος 38χρονου και 58χρονου αντίστοιχα οι οποίοι συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και του Α.Τ. Περιφέρειας αντίστοιχα.

Ειδικότερα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας συνελήφθη 38χρονος καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης ενός έτους για ενδοοικογενεική βία και σωματική , ενώ από αστυνομικούς του Α.Τ. Περιφέρειας συνελήφθη 58χρονος καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Βόλου για ναρκωτικά.

Σύλληψη 25χρονης για κατοχή ναρκωτικών

Για κατοχή ναρκωτικών συνελήφθη 25χρονη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών. Ειδικότερα στην κατοχή της 25χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ποσότητα χασίς βάρους 0,23γρ. Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ποσότητα ηρωίνης βάρους 3,21γρ., μία ποσότητα χασίς βάρους 0,6γρ., ενάμιση ναρκωτικό χάπι και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Επιπλέον από αστυνομικούς της συνελήφθη 28χρονος Αλβανός καθώς στερούνταν νομίμων εγγράφων, ενώ από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού συνελήφθη 57χρονος καθώς δεν είχε ανανεώσει την του υ υ που κατείχε.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση