Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συλλήψεις για αγοραπωλησία όπλων
Συλλήψεις για αγοραπωλησία όπλων

Συλλήψεις για αγοραπωλησία όπλων

ΠΑΤΡΑ. Μεγάλο αριθμό όπλων έχουν βρει οι αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας Πατρών, κατά τη διάρκεια ερευνών σε περιοχές της Πάτρας, της ς και του Πύργου Ηλείας, ενώ ήδη έχουν συλληφθεί και οδηγηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση ς τουλάχιστον 10 άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας διεξήγαγαν πολύμηνες έρευνες προκειμένου να συγκεντρώσουν τα στοιχεία για την υπόθεση και, όταν έκριναν πως πρέπει να ξεκινήσουν τις , πραγματοποίησαν ελέγχους σε συγκεκριμένα σημεία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί βρήκαν δεκάδες πυροβόλα όπλα αλλά και μεγάλο αριθμό σφαιρών. Oσον αφορά τους συλληφθέντες, η Αστυνομία ερευνά δύο ενδεχόμενα. Είτε να αποτελούν μέλη της ίδιας σπείρας, είτε να υπήρχε μεταξύ ομάδων που να εμπλέκονται σε αγοραπωλησίας όπλων. Επίσης, εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπήρχε με άτομα που δραστηριοποιούνται εκτός ς και έφερναν τα όπλα στη χ για να πουληθούν.

Παράλληλα, στο πλαίσιο των ερευνών, τα όπλα αναμένεται να σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάποια εγκληματική πράξη.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Πατρών εκτιμούν ότι οι εμπλεκόμενοι με την υπόθεση σχετίζονται με την , αλλά, όπως σημειώνουν, τα που θα βγουν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια θα συγκεκριμενοποιήσουν την κατεύθυνση των ερευνών.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση