Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Σύλληψη Βολιώτη για παραβάσεις του νόμου περί όπλων
Σύλληψη Βολιώτη για παραβάσεις του νόμου περί όπλων

Σύλληψη Βολιώτη για παραβάσεις του νόμου περί όπλων

Ένας 46χρονος Βολιώτης συνελήφθη, σήμερα (10-08-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας .

Ο 46χρονος πυροβόλησε τέσσερις φορές στον αέρα με 40χρονου, χωρίς να προκληθούν σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές.

Το προαναφερόμενο κυνηγετικό όπλο κατασχέθηκε, καθώς επίσης και ένα δεύτερο κυνηγετικό όπλο που ο συλληφθείς κατείχε .

Σύλληψη φυγόποινων

Εν τω μεταξύ, συνελήφθη χθες (09-08-2015) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας , ένας 45χρονος Βολιώτης, διότι εκκρεμούν σε βάρος του τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για παραβίαση υποχρέωσης ς και παραβίαση της νομοθεσίας περί προστασίας του περιβάλλοντος, με συνολική ποινή φυλάκισης δύο ετών και πέντε μηνών, καθώς και χρηματική ποινή (1.000) .

Επίσης συνελήφθη χθες το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 34χρονος Βολιώτης, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για κλοπή, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών, καθώς και παράνομη οπλοφορία, με συνολική ποινή φυλάκισης τριών ετών και τεσσάρων μηνών, καθώς και χρηματική ποινή (600) .

Σύλληψη για κυκλοφορία παραχαραγμένου χαρτονομίσματος

Τέλος, συνελήφθη χθες (09-08-2015) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 28χρονος Βολιώτης, διότι μετέβη σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και κατά τη διάρκεια συναλλαγής έθεσε με πρόθεση σε κυκλοφορία ένα πλαστό των πενήντα ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε.

Επιπλέον, από την κατοχή του συλληφθέντα κατασχέθηκε το χρηματικό των (42) ευρώ, ως επιστροφή για αγορά προϊόντων με το πλαστό .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση