Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Σύλληψη Βολιώτη για παραβάσεις του νόμου περί όπλων
Σύλληψη Βολιώτη για παραβάσεις του νόμου περί όπλων

Σύλληψη Βολιώτη για παραβάσεις του νόμου περί όπλων

Ένας 46χρονος Βολιώτης συνελήφθη, σήμερα (10-08-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Ο 46χρονος πυροβόλησε τέσσερις φορές στον αέρα με κυνηγετικό όπλο 40χρονου, χωρίς να προκληθούν σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές.

Το προαναφερόμενο κυνηγετικό όπλο κατασχέθηκε, καθώς επίσης και ένα δεύτερο κυνηγετικό όπλο που ο συλληφθείς κατείχε παράνομα.

Σύλληψη φυγόποινων

Εν τω μεταξύ, συνελήφθη χθες (09-08-2015) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 45χρονος Βολιώτης, διότι εκκρεμούν σε βάρος του τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για παραβίαση υποχρέωσης διατροφής και παραβίαση της νομοθεσίας περί προστασίας του περιβάλλοντος, με συνολική ποινή φυλάκισης δύο ετών και πέντε μηνών, καθώς και χρηματική ποινή (1.000) ευρώ.

Επίσης συνελήφθη χθες το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 34χρονος Βολιώτης, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για κλοπή, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών, καθώς και παράνομη οπλοφορία, με συνολική ποινή φυλάκισης τριών ετών και τεσσάρων μηνών, καθώς και χρηματική ποινή (600) ευρώ.

Σύλληψη για κυκλοφορία παραχαραγμένου χαρτονομίσματος

Τέλος, συνελήφθη χθες (09-08-2015) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 28χρονος Βολιώτης, διότι μετέβη σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και κατά τη διάρκεια συναλλαγής έθεσε με πρόθεση σε κυκλοφορία ένα πλαστό χαρτονόμισμα των πενήντα ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε.

Επιπλέον, από την κατοχή του συλληφθέντα κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (42) ευρώ, ως επιστροφή για αγορά προϊόντων με το πλαστό χαρτονόμισμα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παρεκκλήσιο του Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης θα ανεγερθεί στην Ν. Ιωνία Μαγνησίας - https://t.co/uQ4ko3ztLO -

  • Μυστηριώδεις παρενέργειες της COVID-19 στον εγκέφαλο - https://t.co/BD9Va6s8Rx -

  • - https://t.co/iGfnaC2SYq -

"Αλιεύοντας" την είδηση