Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Σύλληψη Λαρισαίων για ληστεία
Σύλληψη Λαρισαίων για ληστεία

Σύλληψη Λαρισαίων για ληστεία

Συνελήφθησν χθες 12-06-2015 πο αστυνομικους της ΔΙΑΣ Λάρισας δύο Λαρισαίοι ηλικίας 35 και 31 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία, αντίσταση και διατάραξη της ς των συγκοινωνιών.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, οι δύο επιτέθηκαν σε 44χρονο Λαρισαίο, τραυματίζοντάς τον ελαφρά στο πρόσωπο και το σώμα και αφαίρεσαν από την κατοχή του το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητό του.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, οι αστυ εντόπισαν τους δύο επιβιβαζόμε στο αφαιρεθέν να κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και να συγκρούονται διαδοχικά με άλλα δύο Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητο, με συνέπεια την πρόκληση υλικών ζημιών.

Ακολούθησε κατα, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την εγκατάλειψη του οχήματος από τους δράστες, ενώ στην προσπάθεια τους να διαφύγουν με τα πόδια ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς, προβάλλοντας αντίσταση κατά τη σύλληψή τους.

Το αφαιρεθέν κατασχέθηκε και θα αποδοθεί στο νόμιμο δικαιούχο του.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση