Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Σύλληψη καλλιεργητή ινδικής κάνναβης στην Αρχαία Ολυμπία
Σύλληψη καλλιεργητή ινδικής κάνναβης στην Αρχαία Ολυμπία

Σύλληψη καλλιεργητή ινδικής κάνναβης στην Αρχαία Ολυμπία

Περισσότερα από 700 δενδρύλλια κάνναβης κατηγορείται ότι καλλιεργούσε 51χρονος, ο οποίος συνελήφθη στην Αρχαία Ολυμπία. Σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσαν τέσσερις με συνολική κάθειρξης 79 ετών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από έρευνα του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πύργου, εντοπίστηκε σε δασική περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας, η φυτεία και δενδρυλλίων κάνναβης που καλλιεργούσε ο 51χρονος, στα οποία βρέθηκαν 726 δενδρύλλια.

Ο 51χρονος, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτός, είχε αναπτύξει τη φυτεία σε δασική περιοχή, με πυκνή βλάστηση, αποτελούμενη από δέντρα και θάμνους.

Επιπλέον, ο 51χρονος, για να μην μετακινείται συχνά, διέμενε σε πρόχειρη αυτοσχέδια καλύβα, στον χώρο της φυτείας.

Επίσης, είχε δημιουργήσει με μικρές γλάστρες, όπου καλλιεργούσε 53 δενδρύλλια, ενώ σε έρευνα που έκαναν οι στην καλύβα, βρήκαν 44 γραμμάρια σπόρων κάνναβης.

Στο μεταξύ, από τον έλεγχο των στοιχείων του δράστη, προέκυψε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ότι εκκρεμούσαν σε βάρος του τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις, του τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, του τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών και του μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου, για συμμετοχή και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, για απόπειρα ς, για ληστεία, για , για και του νόμου περί όπλων, με συνολική , 79 έτη κάθειρξης.

Ο 51χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου και κρατείται προκειμένου να οδηγηθεί την προσεχή Τρίτη στον ανακριτή Πλημμελειοδικών Πύργου, για να απολογηθεί.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση