Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Σε υπηρεσία από τον Αύγουστο ο πρώην διοικητής Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου
Σε υπηρεσία από τον Αύγουστο ο πρώην διοικητής Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου

Σε υπηρεσία από τον Αύγουστο ο πρώην διοικητής Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου

Επέστρεψε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, ο Αστυνόμος Β’ και πρώην διοικητής του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου από μέσα Αυγούστου.

Ο αστυνόμος β’ είχε συλληφθεί από συναδέλφους του της Δίωξης Θεσσαλονίκης τον Ιανουάριο του 2013 κι είχε κατηγορηθεί για υπόθεση ναρκωτικών, σε επιχείρηση που είχε στηθεί σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Βορείου Ελλάδος. Στην επιχείρηση είχαν συλληφθεί περίπου 35 άτομα σε Αγρίνιο, Βόλο και Θεσσαλονίκη.

Ο πρώην διοικητής από την πρώτη στιγμή είχε αρνηθεί τις κατηγορίες και μάλιστα έχει κινηθεί δικαστικά με μηνύσεων, ενώ εξέτισε την που του επιβλήθηκε από το Δικαστήριο και μετά την απόφαση του Αρχηγείου για της διαθεσιμότητάς του, επανήλθε από μέσα Αυγούστου στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.

Πλέον αναμένεται η τελική απόφαση του Εφετείου μετά την κρίση της υπόθεσης από τον Άρειο Πάγο, όπου θα προσφύγει ο πρώην διοικητής, ενώ σε εκκρεμεί το πειθαρχικό κομμάτι από τα εσωτερικά όργανα της Αστυνομίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση