Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Σε υπηρεσία από τον Αύγουστο ο πρώην διοικητής Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου
Σε υπηρεσία από τον Αύγουστο ο πρώην διοικητής Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου

Σε υπηρεσία από τον Αύγουστο ο πρώην διοικητής Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου

Επέστρεψε στην Διεύθυνση Αστυνομίς Μγνησίας, ο Αστυνόμος Β' και πρώην διοικητής του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών από μέσα Αυγούστου.

Ο αστυνόμος β' είχε συλληφθεί από συναδέλφους του της Δίωξης Θεσσαλονίκης τον Ιανουάριο του 2013 κι είχε κατηγορηθεί για , σε επιχείρηση που είχε στηθεί σε με την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Βορείου Ελλάδος. Στην επιχείρηση είχαν συλληφθεί περίπου 35 άτομα σε , Βόλο και Θεσσαλονίκη.

Ο πρώην διοικητής από την πρώτη στιγμή είχε αρνηθεί τις κατηγορίες και μάλιστα έχει κινηθεί δικαστικά με κατάθεση μηνύσεων, ενώ εξέτισε την ποινή που του επιβλήθηκε από το Δικαστήριο και μετά την του Αρχηγείου για άρση της διαθεσιμότητάς του, επανήλθε από μέσα Αυγούστου στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.

Πλέον αναμένεται η τελική του Εφετείου μετά την της υπόθεσης από τον , όπου θα προσφύγει ο πρώην διοικητής, ενώ σε εκκρεμεί το πειθαρχικό κομμάτι από τα εσωτερικά όργανα της Αστυνομίας.

"Αλιεύοντας" την είδηση