Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Σε υπηρεσία από τον Αύγουστο ο πρώην διοικητής Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου
Σε υπηρεσία από τον Αύγουστο ο πρώην διοικητής Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου

Σε υπηρεσία από τον Αύγουστο ο πρώην διοικητής Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου

Επέστρεψε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, ο Αστυνόμος Β’ και πρώην διοικητής του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου από μέσα Αυγούστου.

Ο αστυνόμος β’ είχε συλληφθεί από συναδέλφους του της Δίωξης Θεσσαλονίκης τον Ιανουάριο του 2013 κι είχε κατηγορηθεί για υπόθεση ναρκωτικών, σε επιχείρηση που είχε στηθεί σε με την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Βορείου Ελλάδος. Στην επιχείρηση είχαν συλληφθεί περίπου 35 άτομα σε Αγρίνιο, Βόλο και Θεσσαλονίκη.

Ο πρώην διοικητής από την πρώτη στιγμή είχε αρνηθεί τις κατηγορίες και μάλιστα έχει κινηθεί δικαστικά με κατάθεση μηνύσεων, ενώ εξέτισε την ποινή που του επιβλήθηκε από το Δικαστήριο και μετά την του Αρχηγείου για άρση της διαθεσιμότητάς του, επανήλθε από μέσα Αυγούστου στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.

Πλέον αναμένεται η τελική του Εφετείου μετά την κρίση της υπόθεσης από τον Άρειο Πάγο, όπου θα προσφύγει ο πρώην διοικητής, ενώ σε εκκρεμεί το πειθαρχικό κομμάτι από τα εσωτερικά όργανα της Αστυνομίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κ. Παπανάτσιου: Στη Βουλή ερωτήματα σχετικά με την αδειοδότηση της μονάδας υγροποιημένου φυσικού αερίου στο Βόλο… - https://t.co/phMHXet24H -

  • Συνάντηση Δ.Σ. του Δι.Κε.Πρ.Ε. με τον πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ και την υφυπουργό Υγείας #ΔΙΚΕΠΡΕ - https://t.co/Gnn64RnNhy -

  • Στα 256 τα θετικά κρούσματα στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/SL68zDy9le -

"Αλιεύοντας" την είδηση