Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τριών και άγνωστου ατόμου  για απάτη
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τριών και άγνωστου ατόμου  για απάτη

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τριών και άγνωστου ατόμου  για απάτη

 

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλεις σχημτίστηκε σε βάρος τριών βολιωτών, δύο γυναικών και ενός άνδρα και άγνωστου, μέχρι στιγμής, ατόμου, για απάτη που διαπράχθηκε την 22-10-2021 το απόγευμα σε βάρος Βολιώτη.

Ο άγνωστος δράστης, εμφανιζόμενος ως αγοραστής, επικοινώνησε με τον παθόντα σχετικά με αγγελία πώλησης δύο παιδικών καθισμάτων που είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο και τον έπεισε να του γνωστοποιήσει τους κωδικούς της κάρτας του, καθώς και τους κωδικούς που έλαβε στο κινητό του τηλέφωνο.

Ακολούθως, ο παθών διαπίστωσε ότι μεταφέρθηκε το συνολικό χρηματικό των -14.480- , επιμερισμένο σε τρεις λογαριασμούς των τριώνάλλων  δραστών.

Όπως διαπιστώθηκε, την 10-11-2021, μέρος του αφαιρεθέντος ποσού και συγκεκριμένα -5.480- επιστράφηκαν στον παθόντα, σε τρεις κινήσεις, από τραπεζικό λογαριασμό ενός εκ των δραστών.

 

Σύλληψη φυγόποινου

χθες (21-02-) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου με ποινή ς -6- μηνών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση