Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τριών ατόμων για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τριών ατόμων  για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τριών ατόμων για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός Έλληνα και δύο άγνωστων, μέχρι στιγμής, ατόμων, για της νομοθεσίας περί αθλητισμού.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, βραδινές ώρες της 16-10-2021 στο Βόλο, οι  , οπαδοί αθλητικού συλλόγου, επιβαίνοντες σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο με οδηγό τον ταυτοποιημένο δράστη, ακινητοποίησαν ανήλικο που φορούσε ζακέτα με διακριτικά άλλου αθλητικού συλλόγου και κινούνταν με και οι δύο άγνωστοι  του προκάλεσαν χτυπήματα, προξενώντας παράλληλα φθορές στο ποδήλατό του.

 

 

Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπής

Εξιχνιάστηκαν 9  περιπτώσεις κλοπής από υγειονομικού ενδιαφέροντος που διαπράχθηκαν στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή του  από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος    και συνελήφθη χθες (01-11-2021) το απόγευμα στο Βόλο, ένας 35χρονος.

 

Ειδικότερα, χθες το πρωί, ο προαναφερόμενος με άγνωστο, μέχρι στιγμής, συνεργό του που αναζητείται, μετέβησαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλης του Βόλου και αφαίρεσαν από την ταμιακή μηχανή το χρηματικό των -200- ευρώ.

Μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, ταυτοποιήθηκε ο ένας δράστης και εντοπίστηκε χθες στο Βόλο, όπου και συνελήφθη.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο δράστης, εκτός της προαναφερόμενης κλοπής που τέλεσε με τον άγνωστο συνεργό του, κατά το χρονικό διάστημα από 19-10-2021 έως και 31-10-2021,προέβη σε ακόμη οχτώ (8) κλοπές-διαρρήξεις καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλης και της ευρύτερης περιοχής του Βόλου, κατά τις οποίες αφαιρέθηκαν συνολικά:

 το χρηματικό των -1.230- ευρώ,

 -2- ασημένιες αλυσίδες,

 -2- φορητοί υπολογιστές,

 -1- tablet,
 -6- ,

 -3- ενισχυτές, -2- ηχεία, -1- ηχείο με ενισχυτή, -1- dimmer pack,

 -5- μπουκάλια αλκοολούχου ποτού,

 -2- καταγραφικά κλειστού κυκλώματος βιντεοσκόπησης, καθώς και

 -1- τηλεόραση. Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του συλληφθέντος,βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-1- φορητός υπολογιστής, -1- tablet,

-2-αλυσίδες λαιμού με σταυρό,

-5- φιάλες αλκοολούχου ποτού,

-1- σάκος ταξιδιού,

-1- σακίδιο πλάτης,

-2- μπλούζες και

-1- ζεύγος υπόδησης, τα οποία αποδόθηκαν στους, κατά περίπτωση, νόμιμους δικαιούχους τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση