Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Σχηματισμός δικογραφίας κατά δύο γυναικών και άγνωστου για απάτη
Σχηματισμός δικογραφίας κατά δύο γυναικών και άγνωστου για απάτη

Σχηματισμός δικογραφίας κατά δύο γυναικών και άγνωστου για απάτη

 

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο  γυναικών και άγνωστου, μέχρι στιγμής, άνδρα, για απάτη που διαπράχθηκε την 25-09-2021.

Ειδικότερα, ο παθών, με τη συνδρομή του υιού του, ανήρτησαν, σε ιστοσελίδα, αγγελία πώλησης δικύκλου έναντι του χρηματικού ποσού των -750- ευρώ, για την οποία επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί τους άγνωστος άνδρας, εμφανιζόμενος ως αγοραστής.

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η αγοροπωλησία, υπό το πρόσχημα της άμεσης πίστωσης του συμφωνηθέντος χρηματικού ποσού, έπεισε τους παθόντες και γνωστοποίησαν τα στοιχεία ταυτοποίησης δύο τραπεζικών καρτών, τους προσωπικούς κωδικούς ασφάλειας, καθώς και τους κωδικούς που απεστάλησαν από τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα – τράπεζες.

Όπως διαπίστωσαν, πραγματοποιήθηκαν -2- χρηματικών ποσών -3.000- και -950- ευρώ, αντίστοιχα, σε δύο τραπεζικούς λογαριασμούς των  δράστιδων.

Επιπλέον, από λογαριασμό του παθόντα, πραγματοποιήθηκε, δια της αναλήψεως χρημάτων χωρίς κάρτα, ανάληψη του χρηματικού ποσού των -200- ευρώ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρ. Τριαντόπουλος: Διαμόρφωση σύγχρονου πλαισίου για την κοινωνία των πολιτών και σύμπραξη με τους Προσκόπους… - https://t.co/0iOr5O9VRH -

  • Κατερίνα Παπανάτσιου: «Αναγκαία η δρομολόγηση πλοιαρίου για την σύνδεση των νησιών τω Β. Σποράδων προς διευκόλυνση… - https://t.co/Ab8GftKflG -

  • Θρησκευτικές εκδηλώσεις στο #Βελεστίνο #Βελεστίνο - https://t.co/tZxbGq4LpU -

"Αλιεύοντας" την είδηση