Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Ρουμάνοι πορτοφολάκηδες στα χέρια της Αστυνομίας
Ρουμάνοι  πορτοφολάκηδες  στα χέρια της Αστυνομίας

Ρουμάνοι πορτοφολάκηδες στα χέρια της Αστυνομίας

Ποσό 250 “ξάφρισαν” από το πορτοφόλι 41χρονου Έλληνα την περασμένη Δευτέρα σε εστιατόριο στη συνοικία Παλαιών στο Βόλο δύο Ρουμάνοι πορτοφολάκηδες και έβαλαν στη συνέχεια το πορτοφόλι στο σακάκι του, χωρίς να τουςς αντιληφθεί.

Η έγινε αντιληπτή αργότερα και ο 41χρονος την κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, που με βάση την περιγραφή του και βιντεοσκοπικό υλικό, εντόπισε σήμερα στους δύο αλλοδαπούς ηλικίας 40 και 24 χρονών.

Σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο πρώτος είχε στην κατοχή του 1.740 ευρώ και ο δεύτερος ποσό 1.940 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν.

Οι Ρουμάνοι είναι επισκέπτες στην περιοχή και δεν συνελήφθησαν, λόγω παρέλευσης του αυτόφωρου, αλλά σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους, που θα σταλεί στην Βόλου.

Συλλήψεις για ναρκωτικά

Επίσης δύο Έλληνες και έναν αλλοδαπό συνέλα σήμερα στη . Ιωνία αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ για κατοχή ναρκωτικών χαπιών και μικρο.

Αρχικά συνελήφθη το μεσημέρι μια 35χρονη Ελληνίδα, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν 36 Vulbegal και Hiprosedon, που κατείχε χωρίς συνταγή.

Στη συνέχεια συνέλα έναν 53χρνο Έλληνα που κατείχε ένα χάπι sabouxone και έναν 30χρονο Αλβανό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε 0,76 γραμ.

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση