Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » ΡΟΜΑ έκλεψαν αγροτικό για να αντικαστήσουν το δικό τους
ΡΟΜΑ  έκλεψαν αγροτικό για να αντικαστήσουν το δικό τους

ΡΟΜΑ έκλεψαν αγροτικό για να αντικαστήσουν το δικό τους

Δύο τσιγγάνους από τον Βόλο συνέλαβαν την περασμένη Κυριακή αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, σε συνεργασία με αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας της ς, που έκλεψαν τα ξημερώματα του Σαββάτου ένα , μάρκας Hilux, για να αντικαταστήσουν δικό τους παλιό όχημα.

Οι δύο δράστες, ηλικίας 40 και 34 χρονών, είχαν ένα παλιό και, για να το αντικαταστήσουν, έκλεψαν ένα ίδιο μοντέλο, πιο καινούργιο (πρώτη άδεια το 2001), από την , ιδιοκτησίας μιας 42χρονης, του έβαλαν τις πινακίδες του παλιού αυτοκινήτου, που ήθελαν να αντικαταστήσουν και το έφεραν στο Βόλο.

Στη διαδρομή προς Βόλο, ήταν ο 40χρονος,που οδηγούσε ένα Ι.Χ.Ε. μάρκας Carina και ακολουθούσε ο 34χρονος με το κλεμμένο αγροτικό αυτοκίνητο.

Το αγροτικό αυτοκίνητο εντοπίστηκε έξω από φανοποιείο στο Βόλο και πριν οι δράστες προλάβουν να κάνουν «τράμπα» το δικό τους παλιό και με κλεμμένο.

Μετά από που έγιναν στον οικισμό Αλιβερίου, οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν για διακεκριμένες και για το γεγονός ότι ενώθηκαν για να διαπράξουν κλοπή, το αγροτικό αυτοκίνητο αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του, ενώ κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Ε., που χρησιμοποιήθηκε για το δρομολόγιο Κατερίνη – Βόλος.

Σημειώνεται ότι το αγροτικό αυτοκίνητο που εκλάπη είναι εργαλείο δουλειάς και όχι όχημα αναψυχής, ενώ οι δύο συλληφθέντες, που έχουν απασχολήσει ξανά τις αρχές για πολλές περιπτώσεις κλοπών θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Κατερίνης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση