Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » “Ρήμαξε” τα λεωφορεία 18χρονος στη Λάρισα
“Ρήμαξε” τα λεωφορεία 18χρονος στη Λάρισα

“Ρήμαξε” τα λεωφορεία 18χρονος στη Λάρισα

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας ς, επτά συνολικά περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών από σταθμευμένα που τελέστηκαν κατά τον τρέχοντα μήνα στην ευρύτερη περιοχή της ς.

  ως δράστης, χθες (22-02-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας 18χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατελήφθη να επιβαίνει σε , ιδιοκτησίας 54χρονου ημεδαπού, το οποίο, όπως εξακριβώθηκε, είχε αφαιρέσει προχθές (21-02-2017) το απόγευμα στον Τύρναβο.

Το αφαιρεθέν ποδήλατο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο, ενώ στην κατοχή του 18χρονου βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν ένα έγγραφο ταχογράφου Δ.Χ. φορτηγού αυτοκινήτου, τρεις φορητές συσκευές αποθήκευσης δεδομένων () και ένα κινητό τηλέφωνο.

Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο δράστης, από κοινού με άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του, κατά το χρονικό διάστημα από (02-02-2017) έως (20-02-2017) στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, διέπραξαν συνολικά επτά σε σταθμευμένα Δ.Χ. , από τις οποίες οι πέντε τετελεσμένες και οι άλλες δύο σε απόπειρα.

Μάλιστα, οι δύο συνεργοί, εφαρμόζοντας την ίδια μεθοδολογία και συγκεκριμένα παραβιάζοντας το χώρο των αποσκευών των λεωφορείων και εισερχόμενοι στον κύριο εσωτερικό χώρο τους,  αφαίρεσαν το συνολικό εκτιμώμενο χρηματικό ποσό των (410) ,  προσωπικά αντικείμενα και συσκευές, απροσδιόριστης μέχρι στιγμής χρηματικής αξίας, καθώς και έγγραφα των ιδιοκτητών των οχημάτων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ  το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση