Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Τρία σπίτια έκλεψαν δύο ανήλικοι

Τρία σπίτια έκλεψαν δύο ανήλικοι

Δικογραφία σε βάρος δύο ανηλίκων ηλικίας 14 και 13 ετών σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας για τα κατά περίπτωση αδικήματα κλοπής.

Οι δύο ανήλικοι, την 8 Μαΐου, εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα σε σπίτι 67χρονης απ' όπου αφαίρεσαν 270 ευρώ.

Στη συνέχεια μπήκαν σε σπίτι 42χρονης απ' όπου αφαίρεσαν το ποσό των 70 ευρώ και τέλος μπήκαν σε σπίτι 73χρονου απ' όπου αφαίρεσαν το ποσό των 165 ευρώ.

Οι δράστες εντοπίστηκαν αλλά δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ωστόσο σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους.

για κι εξύβριση

Εν τω μεταξύ, για κι εξύβριση συνελήφθη 56χρονος από αστυνομικούς τους .

Ο 56χρονος συνελήφθη καθώς απείλησε κι εξύβρισε 58χρονο συντοπίτη του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο άντρες – που είναι , διαπληκτίστηκαν για επαγγελματικές διαφορές.

Επιπλέον από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας συνελήφθη 26χρονος Αλβανός καθώς στερούνταν νομίμων εγγράφων, ενώ από αστυνομικούς του Α.Τ. συνελήφθη 29χρονος καθώς εντοπίστηκε να λειτουργεί – καφεκοπτείο στερούμενος σχετικής άδειας.

Εκτελούσε οικοδομικές εργασίες χωρίς άδεια

Για εκτέλεση εργασιών χωρίς την απαιτούμενη άδεια συνελήφθη 55χρονος από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου. Ειδικότερα ο 55χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς να εκτελεί οικοδομικές εργασίες στερούμενος σχετικής οικοδομικής άδειας.

Τέλος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου συνελήφθη 24χρονος υπήκοος Ουζμπεκιστάν καθώς εντοπίστηκε να κατέχει εννέα , τα οποία κατασχέθηκαν.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση