Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » “Μια απεργία πείνας θα μας σώσει;” αναρωτιούνται οι αστυνομικοί της Μαγνησίας
“Μια απεργία πείνας θα μας σώσει;” αναρωτιούνται οι αστυνομικοί της Μαγνησίας

“Μια απεργία πείνας θα μας σώσει;” αναρωτιούνται οι αστυνομικοί της Μαγνησίας

Ως “δούλους κωπηλάτες σε αρχαίες τριήρεις, που θα τραβάνε κουπί όσο αντέξουν” χαρακτηρίζουν τα μέλη τους το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας λόγω της αδιαφορίας που επιδεικνύει η σε μια σειρά ζητήματα που τους απασχολούν, όπως η εκτός έδρας αποζημίωση, η παροχή ρεπό κ.α. με αφορμή την 24ωρη του Δημ. Κουφοντίνα όταν νοσηλεύονταν στο Βόλου, που συνέπεσε με τον φόρτο των εκλογών.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους προκάλεσε μεγάλη απορία η χρησιμο τόσων πολλών αστυνομικών, όχι μόνο από την πόλη μας αλλά και από άλλες γειτονικές πόλεις της Θεσσαλίας, στερώντας από τους το δικαίωμα της ασφάλειας και οι οποίοι μετακινήθηκαν ως φθηνά εργατικά χέρια, με αποζημίωση εκτός έδρας μετακίνησης, το υπέρογκο ποσό των 7 ευρώ και 53 λεπτών, το οποίο η θα μας το εξοφλήσει μετά από χρόνια, καθώς έχουν να λάβουν, όπως καταγγέλλουν, εκτός έδρας αποζημίωση από το , χωρίς να ιδρώνει το αυτί κανενός.

Επίσης μαζί με όλα αυτά, οι αστυνομικοί του Α.Τ Βόλου και κυρίως έξι εξ' αυτών που είναι επιφορτισμένοι με το πάρεργο των επιδόσεων εγγράφων μέσα σε όλα τα ανωτέρω κλήθηκαν να μοιράσουν 5.000 έγγραφα με άκρως αυστηρή των πέντε ημερών αντιμετωπίζοντας και τον χλευασμό υπαλλήλων άλλων υπηρεσιών όταν τους παρέδιδαν τα έγγραφα.

Νυχθημερόν εργασία με τη δαμόκλειο σπάθη της μη έγκαιρης ς να αιωρείται από πάνω τους αλλά έπρεπε να “κόψουν το λαιμό” τους και να δοθούν και αυτό έγινε όπως και οι εκλογές, αλλά η Πολιτεία όπως λένε τους ανταμείβει με το υπέρογκο ποσό των 150 ευρώ που ακόμη όμως δεν το είδαν, την ίδια στιγμή που προεκλογικά στη κυριολεξία “έβρεχε” επιδόματα για όλους και για όλα.

Συμπληρώνουν ότι δουλεύουν χωρίς άδειες, τσεκουρωμένες μια στο τόσο ημερήσιες αναπαύσεις, κομμένα αδιάθετα αλλαγής, τα οποία θα μπορούσαν να χορηγηθούν εάν πολύ απλά κάποιοι ακόμη και εντός ορίων της Δ.Α Μαγνησίας ξέφευγαν αυτές τις δύσκολες εποχές από την εμμονή του ΠΕΡΣΕΑ που συνέχιζε να υφίσταται, χωρίς να προσφέρει τίποτα ουσιώδες στερώντας από όλους τα κεκτημένα και προβλεπόμενα καταχωρημένα από Νόμους και Προεδρικά Διατάγματα δικαιώματά τους.

Αναρωτιούνται ποτέ τελικά θα χορηγηθούν τα δικαιούμενα ρεπό τους, αφού μετά τις εθνικές εκλογές που δεν προλαβαίνουν οι συνάδελφοι τους να πάρουν τις καλοκαιρινές τους άδειες ή όταν θα ξεκινήσει η Super League και θα πρέπει να υπηρετήσουν τις ιδιωτικές επιχειρήσεις.

“Αγαπητοί μας συμ, ενώ συνάδελφοί μας αγωνίζονται καθημερινά για να διαφυλάξουν όχι μόνο τη δική τους αξιοπρέπεια που προσβάλλεται καθημερινώς, αλλά και την αξιοπρέπεια της Ελληνικής Αστυνομίας την οποία τιμούν πολύ περισσότερο από κάποιους άλλους που αντί να σέβονται τις θέσεις και το θεσμό που υπηρετούν, διαγκωνίζονται για την εξέλιξη τους στην ιεραρχία ή την εξασφάλιση μιας θέσης σε κάποια Π.Α.Ε., αδιαφορώντας επιδεικτικά για το μάχιμο Αστυνομικό…” καταλήγουν χαρακτηριστικά.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση