Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » “Έλυσαν” τις προσωπικές τους διαφορές στο Α.Τ. Ν. Πηλίου
“Έλυσαν” τις προσωπικές τους διαφορές στο Α.Τ. Ν. Πηλίου

“Έλυσαν” τις προσωπικές τους διαφορές στο Α.Τ. Ν. Πηλίου

Επεισόδιο προκλήθηκε χθες στη μεταξύ  ενός 68χρονου, ενός 65χρονου Έλληνες και μιας 62χρονης σίδας, με αποτέλεσμα να συλληφθούν  από αστυνομικούς του Α.Τ. Ν.Πηλίου  και να καταλήξουν στο τμήμα.

Λόγω προσωπικών διαφορών, τα τρία άτομα συνελήφθησαν για εξύβριση κι απλή σωματική βλάβη, μετά από που υπέβαλε ο 68χρονος κατά του 65χρονου και της 62χρονης σίδας, ενώ  ο 65χρονος με την Ρωσίδα μήνυσαν τον 68χρονο.

Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Ν.Πηλίου.

Αλληλομηνύσεις  ζευγαριού στη Ν.Ιωνία

Για ενδοοικογενειακή βία,  συνελήφθη χθες το βράδυ στη Ν.Ιωνία,.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη ένας 52χρονος και μια 44χρονη, , μετά από μηνύσεις που κατέθεσαν εκατέρωθεν για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση κι .

Κατείχε  μεθαμφεταμίνες και παραισθησιογόνα μανιτάρια

Για συνελήφθησαν τρία άτομα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ και της ΟΠΚΕ.

Χθες στις 8.30 το βράδυ στο Βόλο, συνελήφθη 20χρονος πεζός από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1,17 γρ.
Επίσης, χθες αργά το βράδυ στην Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο 292ο χλμ, στο ύψος του Αλμυρού, συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ 27χρονη συνεπιβάτης σε Ι.Χ.Ε. που οδηγούσε 26χρονη, καθώς στην κατοχή της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης – MDMA βάρους 0,91 γρ,,  μία ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης – σοκολάτα βάρους 1,88 γρ., δύο τεμάχια αποξηραμένα παραισθησιογόνα μανιτάρια, βάρους 1,17 γρ. και 0,39 γρ. αντίστοιχα και μία καραμέλα – ζελεδάκι με λάδι κάνναβης βάρους 2,64 γρ.

Τέλος από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας, συνελήφθη στο 293ο χλμ στη Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, οδηγός Ι.Χ.Ε., καθώς σε έλεγχο βρέθηκε να κατέχει τρεις συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 4,7 γρ. και έναν μεταλλικό τρίφτη με υπολείμματα κάνναβης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση