Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Πρωτοχρονιάτικο δώρο στον «Εσταυρωμένο» από την Ελληνική Αστυνομία
Πρωτοχρονιάτικο δώρο στον «Εσταυρωμένο» από την Ελληνική Αστυνομία

Πρωτοχρονιάτικο δώρο στον «Εσταυρωμένο» από την Ελληνική Αστυνομία

Σε μια έμπρακτη κίνηση ς του σπουδαίου έργου, που επιτελεί στους χώρους κράτησης της περιοχής  ο Σ.Σ. Κρατουμένων «Ο Εσταυρωμένος», προχώρησε σήμερα η Αστυνομική Δ/νση ς.

Συγκεκριμένα, στο νέο Αστυνομικό μέγαρο πραγματοποιήθηκε μια σεμνή τελετή, στην οποία η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ – ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΝΗΣΙΑΣ προσέφερε στον πρωτ.  Θεόδωρο Μπατάκα,  πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου,  χρηματικό ποσόν υπέρ των σκοπών του έργου του Συλλόγου.

Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν από την πώληση έργων τέχνης μιας ομάδος Αστυνομικών της περιοχής που τα προσέφεραν ν για φιλανθρωπικούς σκοπούς και στηκαν από τις οικογένειες των αστυνομικών σε μια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.

Τον κουμπαρά της αγάπης των αστυνομικών της περιοχής  παρέδωσε στον πρόεδρο του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ» ο αστυνομικός διευθυντής,  αρχος   Ιωάννης , ο οποίος απευθυνόμενος στον π. Θεόδωρο τον συνεχάρη για την πολυετή δραστηριότητα του Συλλόγου και τον διαβεβαίωσε πως η Αστυνομική Διεύθυνση ς θα βρίσκεται στο πλευρό του για την των σκοπών του «Ε».

Ο π. Θεόδωρος, ευχαρίστησε με θερμά λόγια τον κ. Τόλια και την τοπική διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, τονίζοντας πως «αυτή η ευγενική κίνηση της Ελληνικής Αστυνομίας είναι για όλους τους συνεργάτες του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ» μία ηθική  ικανοποίηση, η οποία θα λειτουργήσει και ως ένα εφαλτήριο για τη συνέχιση της δραστηριότητάς τους».

Στην  ωτελετή συμμετείχαν, επίσης: ο αστυνομικός διευθυντής  Βασίλειος Μακρογιαννάκης και ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης – της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων  Στέφανος Καρκαλής.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση