Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Πρόστιμα και “λουκέτα” σε τρία καταστήματα στο Βόλο
Πρόστιμα και “λουκέτα” σε τρία καταστήματα στο Βόλο

Πρόστιμα και “λουκέτα” σε τρία καταστήματα στο Βόλο

Ανστολή λειτουργίς σε τρία καταστήματα του Βόλου και πάνω από 20.000 πρόστιμα επέβαλε η αστυνομία , στο πλαίσιο ελέγχων για τον περιορισμό διάδοσης του κορωναϊού.

Χθες λίγο πριν τις 10.00 το βράδυ,  από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου, συνελήφθη 56χρονος υ καθώς κατελήφθη να εξυπηρετεί σε χώρο δύο πελάτες,  οι οποίοι στερούνταν πιστοποιητικό εμβολισμού ή νόσησης και δεν είχαν ούτε πιστοποιητικά rapid tests.

Επιβλήθηκε 10.000 και επτά ημέρες αναστολή λειτουργίας, ενώ βεβαιώθηκαν πρόστιμα και στους δύο πελάτες ύψους 300 ευρώ/ έκαστο.

Επίσης, τα ξημερώματα, από το Α.Τ. Βόλου  στο πλαίσιο ελέγχων από την Αρχή Διαφάνειας και τη Διεύθυνση Υγείας συνελήφθη 32χρονος προσωρινά υπεύθυνος σε κέντρο διασκέδασης.  ενώ αναζητείται ο 59χρονος ιδιοκτήτης στα όρια του αυτοφώρου,  καθώς στον εσωτερικό του καταστήματος  εξυπηρετούσε τουλάχιστον 200 πελάτες αντί 80.

Βεβαιώθηκε 5.300 ευρώ και 15 ημέρες αναστολή λειτουργίας.

Σε έλεγχο σε άλλο κέντρο διασκέδασης, συνελήφθη 22χρονος προσωρινά υπεύθυνος και αναζητείται ο 30χρονος ιδιοκτήτης,  στα όρια του αυτοφώρου, καθώς εξυπηρετούσε 400 πελάτες αντί για 132 . Βεβαιώθηκε πρόστιμο 5.300 ευρώ και 15 ημέρες αναστολή λειτουργίας του καταστήματος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση