Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών στην Ε.Ο. Φαρσάλων-Βόλου
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  λόγω εργασιών στην Ε.Ο. Φαρσάλων-Βόλου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών στην Ε.Ο. Φαρσάλων-Βόλου

Προσωρινές , στην Ε.Ο. Φαρσάλων- , από τη Χ/Θ 6+000 έως και τη Χ/Θ 18+900, από 27-06- έως 10- 07- και κατά τις ώρες 07.00 έως 19.00, λόγω εκτέλεσης εργασιών, αποκατάστασης της οδού, από θεομηνία, αποφασίζει ο διευθυντής Αστυνομίας Λάρισας με που δημοσιεύτηκε στη “Διαύγεια”.

Οι θα πραγματοποιηθούν µε τμηματικό αποκλεισμό της μιας λωρίδας και την εκ περιτροπής διεξαγωγή της κυκλοφορίας από εναπόμειναν τμήμα της οδού.

Κατά την διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα µε κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές , που θα τοποθετηθούν από τον ενδιαφερόμενο. Μετά το πέρας των εργασιών θα απομακρυνθεί όλος ο μηχανικός εξοπλισμός του εργοου εκτός οδού.

Ο ενδιαφερόμενος, υποχρεούται καθ' όλη τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών να τοποθετεί και να συντηρεί την οδική σήμανση, σύμφωνα µε την ισχύουσα Νομοθεσία την πρότυπη Τεχνική Προδιαγραφή σήμανσης εκτελούμενων έργων εντός και εκτός κατοικημένης περιοχής τις απαιτούμενες σήμανσης, αντανακλαστικά προειδοποιητικές και και γενικά να λαμβάνει κάθε απαιτούμενο μέτρο, ώστε να εξασφαλίζεται µε αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη τους η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή των εκτελούμενων έργων.

Η ισχύς της παρούσας Απόφασης αρχίζει από την τοποθέτηση των πινακίδων οδικής σήμανσης, οι δε παραβάτες αυτής διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα µε τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκε µε το Ν. 4313/2014 (Α-261).

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση