Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Προσφορά ειδών σε ιδρύματα από την ΔΑΜ
Προσφορά ειδών σε ιδρύματα από την ΔΑΜ

Προσφορά ειδών σε ιδρύματα από την ΔΑΜ

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και του νέου έτους, πραγματοποιεί κάθε έτος πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, φάρμακα, είδη ρουχισμού, κ.ά.) από το αστυνομικό & πολιτικό προσωπικό του Σώματος.

Στο πλαίσιο της δράσης αυτής, η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Μαγνησίας και την Τοπική Διοίκηση Μαγνησίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA), συγκέντρωσε είδη που προσέφερε το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό της, τα οποία παρέδωσαν ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς τους, στο Κέντρο του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Κιβωτό του Κόσμου» και στο Ίδρυμα Ειδικών Παι­διών–Ατόμων Ν. Μαγνη­σίας, με σκοπό την περίθαλψη και φροντίδα παιδιών με νοη­τική υστέρηση «Άσπρες Πεταλούδες».

Τα είδη παρέδωσαν ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας διευθυντής Μιλτιάδης Αλεξάκης, ο Α΄ υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας διευθυντής  Αθανάσιος Καλαμπόκας, ο του Τμήματος Τροχαίας Βόλου αστυνομικός υποδιευθυντής  Αθανάσιος Κουλούρης, ο διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου αστυνομικός υποδιευθυντής  Διαμαντής Καρβέλης, ο του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου αστυνόμος Α’  Βασίλειος Μπαλατσούκας, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Θεσσαλίας αστυνομικός υποδ/ντης  Ελευθέριος Αναδιώτης, σε μέλη των διοικητικών συμβουλίων των ως άνω Ιδρυμάτων, τα οποία εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχές.

Η εν λόγω δράση, αποτελεί μία ακόμη συμβολική κίνηση του προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, που αναδεικνύοντας το πνεύμα αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και ευαισθητοποίησης που το διακατέχει, αποσκοπεί παράλληλα στη στήριξη και ενίσχυση Ιδρυμάτων της τοπικής κοινωνίας, που στηρίζονται αποκλειστικά στην αγάπη και στην προσφορά του κόσμου, για την κάλυψη βασικών αναγκών τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κ. Παπανάτσιου: «Να ολοκληρωθούν άμεσα οι διαδικασίες για την πρόσληψη προσωπικού σε όλα τα ΚΕΠ του Δήμου Ν. Πηλίου… - https://t.co/EWoCqEBCTU -

  • Καταγγελία Π.Π.Μ. στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και Αναφορά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την ατμοσφαιρική ρύπανση του Βό… - https://t.co/DLfe5fDjhb -

  • Επιδότηση ενέργειας σε εμπορικούς καταναλωτές και επαγγελματίες #Επιδότησηενέργειας - https://t.co/MJ7b6ffKBF -

"Αλιεύοντας" την είδηση