Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Πρόσφερε προϊόντα η ΔΑΜ στην «Κιβωτό του Κόσμου» στο Διμήνι
Πρόσφερε προϊόντα η ΔΑΜ στην «Κιβωτό του Κόσμου» στο Διμήνι

Πρόσφερε προϊόντα η ΔΑΜ στην «Κιβωτό του Κόσμου» στο Διμήνι

Το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, με προμετωπίδα τις διαχρονικές ανθρώπινες αξίες που πρεσβεύει και υπηρετεί το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα αλληλεγγύης και προσφοράς της τοπικής κοινωνίας, επέδειξε για ακόμη μια φορά το ανθρώπινό του πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, σήμερα το μεσημέρι, ο διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης, , διοικητές και υποδιοικητές των υπηρεσιών, και λοιπό προσωπικό, επισκέφθηκαν τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Κιβωτός του Κόσμου» στο Διμήνι, όπου φιλοξενούνται ηλικίας 6 έως 17 ετών, όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου.

Η πραγματοποιήθηκε ως συνέχεια των εορταστικών εκδηλώσεων για την «Ημέρα της Αστυνομίας», με σκοπό την , ειδών καθαρισμού, ειδών ένδυσης και υπόδησης, κλινοσκεπασμάτων και βιβλίων, τα οποία προορίζονται να αποτελέσουν ένα μικρό βοήθημα στο τεράστιο που προσφέρουν καθημερινά δωρητές, και στελέχη της «Κιβωτού».

Η ανταπόκριση των αστυνομικών στην κοινωνική αυτή πρωτοβουλία υπήρξε μαζική και αυθόρμητη, πλαισιωμένη από βαθιά συναισθήματα αγάπης και αλληλεγγύης, θέλοντας να προσθέσουν ένα ακόμη λιθαράκι στο γενικό πλαίσιο της κοινωνικής και ανθρωπιστικής προσφοράς της Ελληνικής Αστυνομίας, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ομολογία που έριξε αυλαία στο θέατρο 37 ημερών #ΓλυκάΝερά - https://t.co/WIkUfRaZ8h -

  • Στο Βόλο ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ #Αρχηγός ΓΕΕΘΑ - https://t.co/vHkjLxwJbJ -

  • Άρση μέτρων: Τι ανοίγει τις επόμενες ημέρες - https://t.co/a7Ygbn7bsY -

"Αλιεύοντας" την είδηση