Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Προσαγωγή δύο ατόμων για τη φωτιά στον Άγιο Λαυρέντιο
Προσαγωγή δύο ατόμων για τη φωτιά στον Άγιο Λαυρέντιο

Προσαγωγή δύο ατόμων για τη φωτιά στον Άγιο Λαυρέντιο

 Από το νκριτικό τμήμα ΠΥ Βόλου εξεδόθη το ακόλουθο δελτίο τύπου για τη φωτιά στον :
Σήμερα 06-10-2017 και περί ώρα 12:50', εκδηλώθηκε αγροτοδασική στην περιοχή του Αγ. Λαυρεντίου Μαγνησίας. Η πυρκαγιά ξεκίνησε από καύση κλαδιών κι έκαψε αγροτοδασική έκταση περίπου 15 στρεμμάτων, σε ιδιαίτερα επικλινές έδαφος. Προς στιγμή η πυρκαγιά απείλησε σπίτια στο χωριό του Αγ. Λαυρεντίου, ωστόσο λόγω της άμεσης επέμβασης της ς ο κίνδυνος απεφεύχθη.

ια την κατάσβεση επιχείρησαν 9 υδροφόρα οχήματα, δυο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και συνολικά 39 άνδρες, με επικεφαλής το  Διοικητή της Π.Υ. Βόλου, Πύραρχο Χαράλαμπο Πόζογλου.

Το συμβάν τέθηκε υπό έλεγχο αργά το απόγευμα.

Στα πλαίσια του ανακριτικού υ, έγινε προσαγωγή δύο ατόμων μιας γυναικός της Λ.Α. 74 ετών κι ενός ανδρός του .Σ. 26 ετών, οι οποίοι διενεργούσαν αγροτικές εργασίες, μεταξύ των οποίων και καύση κλαδιών, από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά.

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται έξαρση σε αγροτο στην περιοχή μας και για πολλοστή φορά επισημαίνουμε ότι από την Υπηρεσία μας επιβάλλονται διοικητικά με ύψος κατ΄ ελάχιστον τα 1500 ευρώ.

Τονίζεται  ότι ως τις 31/10 βρισκόμαστε σε διάρκεια αντιπυρικής περιόδου κι ως εκ τούτου ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΑΥΣΗ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΠΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση