Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Προληπτική απολύμανση Αστυνομικών Υπηρεσιών και οχημάτων της ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας
Προληπτική απολύμανση Αστυνομικών Υπηρεσιών και οχημάτων της ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας

Προληπτική απολύμανση Αστυνομικών Υπηρεσιών και οχημάτων της ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας

Στο πλίσιο των κλιμκούμενων παρεμβάσεων της ΓΕΠΑΔ για την ενίσχυση της πρόληψης της εξάπλωσης του νέου ιού του κορωναϊού, πέραν των καθημερινών μέτρων καθαριότητας που λαμβάνονται, θα διενεργηθούν από εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού επιπρόσθετες απολυμάνσεις όλων των χώρων των Υπηρεσιών και οχημάτων των Διευθύνσεων Αστυνομίας δικαιοδοσίας της.

Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται σε κρατητήρια, γραφεία προσέλευσης πολιτών, εισόδους των εγκαταστάσεων, κοινόχρηστες τουαλέτες, κυλικεία καθώς σε υπόγειους και λοιπούς βοηθητικούς χώρους.

Οι προληπτικές απολυμάνσεις θα συνεχιστούν για όσο χρονικό διάστημα το επιβάλλουν τα προληπτικά για την προστασία των πολιτών, του αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού των Υπηρεσιών, με βάση τις οδηγίες του Αρχηγείου του Σώματος και των αρμόδιων φορέων.

Εκπονείται ειδικό αστυνόμευσης

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση ς ανακοινώνεται ότι κατόπιν της επιβολής του μέτρου της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων, από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και ς εκπονείται ειδικό αστυνόμευσης.

Πρόκειται για σχέδιο που περιλαμβάνει την εκδήλωση υπηρεσιακών ενεργειών, με σκοπό την εμφανέστερη και εντονότερη αστυνόμευση όλης της περιφέρειας της ς, ακόμα και των πιο απομακρυσμένων περιοχών.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται εποχούμενες Αστυνομικές περιπολίες, βάσει προγραμματισμού και σύμφωνα με τις επικρατούσες συνθήκες κατά περιοχή αρμοδιότητας κάθε Αστυνομικής Υπηρεσίας.

Απώτερος σκοπός είναι η εμπέδωση του αισθήματος ς των πολιτών και η παρουσία της Αστυνομίας δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του, διαμέσου της επίτευξης συνεχούς, ουσιαστικής και αποτελεσματικής παρουσίας της Αστυνομίας, της άμεσης ς των πολιτών και των φορέων με την Αστυνομία και της πρόληψης και καταστολής της εγκληματικότητας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση