Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Προληπτική απολύμανση Αστυνομικών Υπηρεσιών και οχημάτων της ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας
Προληπτική απολύμανση Αστυνομικών Υπηρεσιών και οχημάτων της ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας

Προληπτική απολύμανση Αστυνομικών Υπηρεσιών και οχημάτων της ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας

Στο πλαίσιο των κλιμακούμενων παρεμβάσεων της για την ενίσχυση της ς της εξάπλωσης του νέου ιού του κορωναϊού, πέραν των καθημερινών μέτρων ς που λαμβάνονται, θα διενεργηθούν από εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού επιπρόσθετες απολυμάνσεις όλων των χώρων των Υπηρεσιών και οχημάτων των Διευθύνσεων Αστυνομίας δικαιοδοσίας της.

Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται σε κρατητήρια, γραφεία προσέλευσης πολιτών, εισόδους των εγκαταστάσεων, κοινόχρηστες τουαλέτες, καθώς σε υπόγειους και λοιπούς βοηθητικούς χώρους.

Οι προληπτικές απολυμάνσεις θα συνεχιστούν για όσο χρονικό διάστημα το επιβάλλουν τα προληπτικά μέτρα για την προστασία των πολιτών, του αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού των Υπηρεσιών, με βάση τις οδηγίες του Αρχηγείου του Σώματος και των αρμόδιων φορέων.

Εκπονείται ειδικό σχέδιο αστυνόμευσης

Από τη Γενική Περιφερειακή ανακοινώνεται ότι κατόπιν της επιβολής του μέτρου της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων, από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Λάρισας, ς, Τρικάλων και ς εκπονείται ειδικό σχέδιο αστυνόμευσης.

Πρόκειται για σχέδιο που περιλαμβάνει την υπηρεσιακών ενεργειών, με σκοπό την εμφανέστερη και εντονότερη αστυνόμευση όλης της περιφέρειας της Θεσσαλίας, ακόμα και των πιο απομακρυσμένων περιοχών.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται εποχούμενες Αστυνομικές περιπολίες, βάσει προγραμματισμού και σύμφωνα με τις επικρατούσες συνθήκες κατά περιοχή αρμοδιότητας κάθε Αστυνομικής Υπηρεσίας.

Απώτερος σκοπός είναι η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και η παρουσία της Αστυνομίας δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του, διαμέσου της επίτευξης συνεχούς, ουσιαστικής και αποτελεσματικής παρουσίας της Αστυνομίας, της άμεσης ς των πολιτών και των φορέων με την Αστυνομία και της ς και καταστολής της εγκληματικότητας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση