Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Προφυλακιστέοι 11 από τους 20 κατηγορούμενους για τη δράση της μεγάλης σπείρας διαρρηκτών
Προφυλακιστέοι 11 από τους 20 κατηγορούμενους για τη δράση της μεγάλης σπείρας διαρρηκτών

Προφυλακιστέοι 11 από τους 20 κατηγορούμενους για τη δράση της μεγάλης σπείρας διαρρηκτών

Στην θα οδηγηθούν οι 11 από του 20 κατηγορούμενους στην μεγάλη υπόθεση της σπείρας διαρρηκτών πολυτελών κατοικιών, που απολογήθηκαν στους ανα Διαφθοράς Ρέα Κατσίβελη και Δημήτρη Φούκα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-.

Οι κατηγορούμενοι, λογοδότησαν από το πρωί για σωρεία κατηγοριών που αφορούν την συμμετοχή τους σε συνδεόμενες μεταξύ τους ομάδες, οι οποίες σύμφωνα με την δικογραφία που έχει σχηματιστεί, είχαν πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια δεκάδες με τεράστιας αξίας λεία.

Οκτώ κατηγορούμενοι από αυτούς που οδηγήθηκαν σήμερα στην Ευελπίδων, αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από την χ και της υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα ανά τακτά διαστήματα, ενώ ένας αφέθηκε ελεύθερος χωρίς την επιβολή όρων.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση του κυκλώματος των διαρρηκτών, έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση διακεκριμένη με κατοχή όπλων, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, διακεκριμένες κατ' επάγγελμα, κατά συνήθεια κατά συρροή, οπλοφορία και , , και προμήθεια και κατοχή ς.

Απολογούμενοι στους ανα, οι περισσότεροι από τους κατηγορούμενους αρνήθηκαν κάθε εμπλοκή τους στην δράση της οργάνωσης.

Αύριο θα οδηγηθούν ενώπιον των ανακριτών άλλοι 21 κατηγορούμενοι στην υπόθεση, στους οποίους αποδίδεται πιο καίριος ρόλος στην δομή και λειτουργία της μεγάλης εγκληματικής οργάνωσης.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση